IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #48348
    Van egy hasonló származású kollégám, aki a 8. osztályt a seregben fejezte be. Ha valamit alá kell íratni vele, akkor egy jelet kell odatenni neki, mert "nem" látja jól szemüveg nélkül, hogy hol kell aláírni. Fizetés után sokáig egyből jött panaszkodni, kezében a bérpapírral, hogy nem jól számoltuk el neki a túlórát, aztán egyszer amikor már nagyon kezdtem unni, mondtam neki, hogy: Jani, bazd meg, legalább ne fejjel lefelé tartsd már a bérpapírt, mert így még én sem tudom elolvasni, hát még te. Azóta nem reklamál. Mondjuk, azt állítja, hogy otthon ő a főnök és a neje, aki egy két nyelven beszélő magyar nő, nélküle nem vehet ki a számlájáról pénzt, de amikor kérdeztük, hogy mi a PIN kódja, azt sem tudta, hogy mi az.