IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát tudod, ami ott folyik az utóbbi idõben (olyan 20 év min.) az lófasz és esti fény, nem foci. De nem csak a Fradinál, az összes hazai klubbot ahogy van le kellene dózerolni a picsába. Focizni nem tudnak de az arcuk nagy meg persze a bundázás is megy. Szégyen! És olyan sportokra meg akik sokkal jobban nyomják nincs pénz... Engem még kivitt az apám meccsre, én már nem merem az unokámat elvinni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A való világban ha egy motort szegény keverékkel járatsz akkor elmelegszik.
A Béna.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hosszabb szünet után gondoltam ismét beüzemelem a Cougar-t. Közben az XP helyett Win7 64 került a gépre. Viszont most nem mûködik a vista64bites driverrel. Valami .dll-t hiányol.
Tudna valaki segíteni?
www.smart-bus.hu
Na akkor G940 tulajok ... akinek kell egy minimális centering force vagy akármi CoD alatt, az töltse le a ForceTest.exe nevû proggit innen: ForceTest.exe
Lõjje be a FFB beállításokat úgy ahogy neki tetszik:
Majd indítsa el a ForceTest.exe-t, ott lõjjön be olyan centering force-ot amit akar, majd pipálja be a Centering Force-ot és indulhat a CoD 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Csak ne irkáljatok már ilyet ,hogy mikrolagg ,meg nincs AA mert infarktust kapok. Öreg vagyok már ezekhez😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Kérlek szépen én rettegek,nem aggódom.
Még egyszer mondom,abszolút meg vagyok elégedve vele,de ha valami nem lesz kerek a COD ban hajítom kifele😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pl: A cockpit az recés, tökmindegy mit hova állítok, de külsõ nézetben a gépen látszik már a 4x-es AA is ...
De ez mindenkinek ilyen ... De látom téged nagyon zavar az Ati kártya 😊 Én kibékültem vele, RoF alatt pl.: kisebb a shimmering (van még, de nem olyan látványos ...) cserébe viszont mûködik a HDR, meg persze minden maxon 😊
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lehet csak mi vagyunk hülyék hozzá:XD

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kollega akinek nem tetszett tuti vak.
És ez nem vicc.
www.pumaszallas.hu
játék menüjében és a driverben is kikapcsolva
jéték manüjében kikapcsolva, driverben bekapcsolva (box, 4x4)
Fifikás bagázs ez.
A játékban lehet állítani,vagy mint az Il ben kívülrõl?
Ami a játékot illeti, ha a szaggatást kijavítják, és a multiplayer részre beteszik az il-2 régi, jól bevált játékmódjait, akkor nagyon fasza kis szimulátor lesz belõle.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Most leginkább ez foglalkoztat.
Ingyen volt,mit panaszkodsz.
Mi megvesszük,akik most letöltötték az itt lévõk közül,azok is csak azért mert kíváncsiak,de nagyon. Ha lehetne kapni már a boltban állna mindenki.
Tudjuk a hibáit,de ki fogják javítani. De had ne ragozzam,na.
Ne vedd meg.
De ez? Én ezért 2 fillért nem adok.
ha rajtuk múlik tuti nem adják ki
azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb: várni két hetet mire kiadják a végleges verziót, vagy várni két hetet mire kiadják a sz@r verzióhoz a peccset? melyik két hét lenne rövidebb? <#confused>#confused>
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu