IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
😉
Hát tudod, ami ott folyik az utóbbi idõben (olyan 20 év min.) az lófasz és esti fény, nem foci. De nem csak a Fradinál, az összes hazai klubbot ahogy van le kellene dózerolni a picsába. Focizni nem tudnak de az arcuk nagy meg persze a bundázás is megy. Szégyen! És olyan sportokra meg akik sokkal jobban nyomják nincs pénz... Engem még kivitt az apám meccsre, én már nem merem az unokámat elvinni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Próbáld meg dúsabb keverékkel!
A való világban ha egy motort szegény keverékkel járatsz akkor elmelegszik.

A Béna.

privát ment <#wink>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#schmoll2>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az kiaz?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én Fradi meccset néztem! XD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi a helyzet? Senki sem kísérletezik vele? Nagy a csend ,nagy a csend😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Srácok!
Hosszabb szünet után gondoltam ismét beüzemelem a Cougar-t. Közben az XP helyett Win7 64 került a gépre. Viszont most nem mûködik a vista64bites driverrel. Valami .dll-t hiányol.
Tudna valaki segíteni?

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Hehe 😊 Átbasztam 😊

Na akkor G940 tulajok ... akinek kell egy minimális centering force vagy akármi CoD alatt, az töltse le a ForceTest.exe nevû proggit innen: ForceTest.exe

Lõjje be a FFB beállításokat úgy ahogy neki tetszik:

Majd indítsa el a ForceTest.exe-t, ott lõjjön be olyan centering force-ot amit akar, majd pipálja be a Centering Force-ot és indulhat a CoD 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Amúgy teszteltem,legalábbis izzasztottam teszt progikal,eddig hibátlannak tûnik.Tényleg jó.
Csak ne irkáljatok már ilyet ,hogy mikrolagg ,meg nincs AA mert infarktust kapok. Öreg vagyok már ezekhez😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tuti, hogy menni fog az AA vele nyugi! A mikro lag meg nálam is van NV alatt látod... pont azért írtam, hogy ez nem ATI sajátosság. 😊 Nyugi, tuti, hogy a vga miatt nem lesz gondod... 😉

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Na sikerült találnod egy bugoktól 100%-ban mentes programot, hogy teszteld az új kártyát 😊

Her Laca
ÉN aggódni?
Kérlek szépen én rettegek,nem aggódom.
Még egyszer mondom,abszolút meg vagyok elégedve vele,de ha valami nem lesz kerek a COD ban hajítom kifele😊

Scottt
És elvileg DX9-en is..Megnézem mit ronthattam el..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DummyBoy
Ne aggódj Laca, Van AA és nincs AA ... 😞

Pl: A cockpit az recés, tökmindegy mit hova állítok, de külsõ nézetben a gépen látszik már a 4x-es AA is ...

De ez mindenkinek ilyen ... De látom téged nagyon zavar az Ati kártya 😊 Én kibékültem vele, RoF alatt pl.: kisebb a shimmering (van még, de nem olyan látványos ...) cserébe viszont mûködik a HDR, meg persze minden maxon 😊

fut 4830-on 😊

LeonSilver
Na, kezdõdik.

Nesu
Én szakács vagyok és VVadászpilóta 😊

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Srácok, aki tudja, hogy mirõl van szó: .flt ügyben kérnék segítséget...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
XP-m van,bohóckodjak valami unofficial DX-10-zel,vagy szenvedjek új oprendszert felrakni?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

VO101Tom
Ó, egy ide vagy oda, nem számít akad ott még rendesen.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Minusz egy BUG😊))
Lehet csak mi vagyunk hülyék hozzá:XD

Nekem NVidiára panaszkodik hogy a kernel mode driver leáll

VO101Tom
Ahh... az alsó le volt húzva. Danke 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Itt ezeket állítsd be és akkor fasza lesz a gáz 😉

PhantomAss
ha dx9 alatt indítod akkor azért, azt nem szereti

GOOBY, pls

mijki
Nekem GT240-en, elfut mediumon, de nagyon nem tetszik...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Scottt
Létezik, hogy 4830-on meg se nyekken?Elindítom a launchert és egybõl hibaüzenet.Launcher exe hibát észlelt ezért leállt..

Her Laca
Még ,hogy ez nem szép? Akkor mi a szép ha nem ez😊
Kollega akinek nem tetszett tuti vak.

Her Laca
Megnyugtattál😊 Most már csak Dummy is erõsítse meg,mert lehet ,hogy megvettem azt az egy fajta videó kártyát amivel nincs AA😊
És ez nem vicc.

VO101Tom
Menni fog, de csak víz felett próbálkozz. Az affinitáshoz kicsit hozzápiszkáltam én is, akkor kellemes, 40-45 fps-re is felment, elõtte 15-20. Víz felett, felhõvel, 8-10 géppel. A klikkelhetõ kabin jópofa, de amikor szaggat, akkor nem lehet használni. Amivel nekem legtöbb bajom volt, az a controls. Elfelejti a gombokat, nem regál megnyomásra, gázkart csak az alsó ötödén érzékeli (ott már 100-nak látja), stb. Hát... béta. ezt kell mondanom nekem is sajnos 😞

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
A játékban állítva és a driverben kikapcsolva szerintem tökéletes.

LeonSilver
Játék menüjében állítva, driverben kikapcsolva; 8*-os AA:

játék menüjében és a driverben is kikapcsolva

jéték manüjében kikapcsolva, driverben bekapcsolva (box, 4x4)

Her Laca
Megmondtuk😊 Nyilvános Bétateszt😄 Csak fizetünk is érte,nem pedig fordítva,mint az alapesetben lenni szokott😊
Fifikás bagázs ez.

Her Laca
Hogy ,hogy nincs?
A játékban lehet állítani,vagy mint az Il ben kívülrõl?

VO101Tom
Jó ez, hogy kijött most. Rengeteg hiba van benne, csomó olyan, amik a videókon nem is látszanak, sokkal több, mint amire én egyáltalán gondoltam, de most, hogy botrány van belõle, talán jobban belehúznak. Ha csak a kiadást tolták volna el, akkor nem hiszem, hogy ennyi minden kiderül, és annyi mindent meg is csinálnak.

Ami a játékot illeti, ha a szaggatást kijavítják, és a multiplayer részre beteszik az il-2 régi, jól bevált játékmódjait, akkor nagyon fasza kis szimulátor lesz belõle.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
nvidián sincs aa...legalábbis én nem látom a hatását, hiába rakom akár 8x re

GOOBY, pls

VO101Tom
Ezért felesleges leszedni, ha már a kérdés felmerült, akkor akadni fog. Nagyon. Persze én is leszedném, hoyg saját szemmel lássam, de ne várj sokat. 37514-ben írtam, mik azok amiket most ezerrel javítanak, ha azokkal megvannak, és szerintük ez már jó, akkor lehet sysreq-et upgradelni.

www.pumaszallas.hu

Scottt
Gyakorlatilag használható verzió így is ott körülre lesz belõle..

LeonSilver
Mindjárt megnézem, bár az enyém ATI 😛

VO101Tom
Gépeken tudsz koszolást berakni, ahol a festést állítod be, ott egy csúszka, optikai elhasználódás, és mûszaki elhasználódás...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ki használ AMD kártyát? Dummy írta,hogy neki nincs AA. Másnál se?
Most leginkább ez foglalkoztat.

Her Laca
Noha virágbolti,akkor nem értem a hõbörgés tárgyát.
Ingyen volt,mit panaszkodsz.
Mi megvesszük,akik most letöltötték az itt lévõk közül,azok is csak azért mert kíváncsiak,de nagyon. Ha lehetne kapni már a boltban állna mindenki.
Tudjuk a hibáit,de ki fogják javítani. De had ne ragozzam,na.
Ne vedd meg.

Her Laca
Egy biztos. Ha nem lépnek Oleg farkincájára,ez a játék talán karácsonyra lenne meg. De lehet inkább jövõre.

Virágboltban.😄 Van egy olyan elvem, hogy ismeretlen cuccra nem adok ki pénzt. Inkább elõbb megnézem, és ha jó a cucc, akkor már csak a warez csökkentett lehetõségei (pl. internetes játék) miatt is érdemes megvenni. Így lett többek között eredeti TDU1-2-m, Codename Panzersem, Company of Heroes-om és még sorolhatnám.

De ez? Én ezért 2 fillért nem adok.

PhantomAss
ebben teljesen igazad van, én is így gondolom hogy már régóta szüttyögnek, csak azért írtam, mert most megy a háború hogy milyen sz@rt adtak ki
ha rajtuk múlik tuti nem adják ki
azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb: várni két hetet mire kiadják a végleges verziót, vagy várni két hetet mire kiadják a sz@r verzióhoz a peccset? melyik két hét lenne rövidebb? <#confused>

GOOBY, pls

Sanyo
Végeztem pár rövid tesztet, a ProcessAffinityMask állítgatása elsõ látásra nincs hatással a futásra és a videokártyám órajelei is maximálon mennek. Az 1024MB videoramból 1011-et el is használ, egyetlen érdekességet vettem észre, hogy a GPU leterheltsége (függetlenül az órajelektõl) 37-97% között ugrál. Ez persze lehet a nézõpontok váltogatása miatt is, de mindenesetre fura.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Hááát, nagyon kell neki a VGA és a processzor. Én most lekapcsoltam a felhõket és lejjebb vettem a "marhasok törmeléket" és így fasza.

mijki
TESZT

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro