IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #48143 Ezt a gyűjteményt most találtam meg, a többit körülményesebb helyekről vadásztam össze, ahonnan nem lett volna egyszerű leszedegetni egyesével. Itt viszont Kánaán van mind három szimulátor rajongóinak és ráadásul egy helyen vannak és szabadon tölthetőek, nem kell regisztráció hozzá.
A link gyűjtemény jó ötlet, mivel a könyvjelzőm már az asztal alá ér, gondolkodom is rajta, hogy wide monitort fejre állítom, hogy jobban elférjenek, de kidobni nem akarom egyiket sem.
A 4shared-en megtörtént a regisztráció, fel is tettem a Mig mappát, már csak a megosztást kell összemolyolni, mert eddig ezt nem csináltam. Ha nem jönne össze, ebben kellene a segítség előbb.