IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #48048 Először egy kis segítségért néztem be ide, aztán bele-bele olvasgattam a fórumba, majd én is így lettem vele, mint te, hogy napi szinten olvasgatom a fórumot. Először nekem is feltűnt, hogy az OFF témák után elmaradt a megkövezés, kitiltás, mint ahogy a fórumok többségén ez bevett szokás, nem is tennék be ide idézetet erről, olyan gyakori dolog ez, hogy mindenki találkozott már biztos vele. Aztán, mivel a repülésről keveset tudnék írni, de azért a kommunikációt valahogy el kellett kezdeni, kapóra jött LeonSilver hivatásos múltja, aminek kapcsán a sorkatonai történeteimet kezdtem előhozogatni. Három dolog történt. Egy, nem lettem kitiltva, kettő, úgy vettem észre, hogy nem csak nekem esett jól meglepő módon a megszépült emlékeket felidézni, de a legjobban az esett, amikor valamelyik fiatal arra biztatott, hogy ne hagyjam abba, mert számára ezek az új dolog felettébb érdekesek, mivel a kora miatt már lemaradt róluk.
Laca ! A vasárnapi ebédhez tedd hozzá, hogy lehetőleg tyúkuhuleves legyen. Régebben nem értettem, hogy miért ez a csúcs leves, de 40 felett egyszerűen megőrülök érte, főleg a másnapiért és rohadt durcás tudok lenni, ha esetleg nem ez van tálalva délben.