IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én azt mondom,látom,hogy a CLOD ot normálisan csak felső kategóriás kártyák viszik el.Az mindegy ,hogy NV vagy AMD. A játék grafikája jelenleg nem ad okot erre az erős hardverigényre. Na most tök mindegy onnantól,hogy 30 vagy 45 ért vesz kártyát mert jelenleg ezekkel nem tudja jól futtatni a játékot. Én nem erőltetem a hatezres szériát amúgy:)) sőt egyáltalán ezeket a piros kártyákat ,de ez mindenkinek a magánügye ,hogy mit vesz. Azt mondom,hogy várjon vele. Ha mindenképpen kártya kell és a CLOD az fontos (és nem tudni mikor is lesz jól megcsinálva) akkor 60 ezer alatt nincs értelme nézni hardvert. De inkább többért.
Vagy az ötezres generáció előző csúcskarijait kell megnézni,Poginak is olyan van és ő vígan játszik,kisebb kompromisszumokkal. Vagy gtx 480 de most az is drága már ha lehet kapni.Nyáron 50 ért lehetett,nagy sláger is volt.