IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Eleve most karácsony táján a kereskedők magasan tartják az árakat,aztán a hufnágel sem áll jól ez is rátesz egy lapáttal.
Jelenleg elfogadható szinten egy gtx 560,HD 6870 -6950 es szintű kártyával megy a Cod. Ezeknek az árai nem férnek bele az általad említett keretbe. Asszem csütörtökön jelenik meg a 7000 es radeon,nagy a várakozás,lehet számítani arra,hogy sokan venni szeretnének,és el akarják adni a jelenlegi kártyájukat. Ha telítődik a használt piac akkor lesznek olyanok akik olcsóbban adják a portékát. Ez nem fog kihatni a boltok áraira szerintem,de nem kötelező újat venni.
Na most a patch ,hogy mikor fog megjelenni amiben már átírják a grafikus motort? Szerintem jövő karácsonyra:))) De én pesszimista vagyok:))