IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Kezdésből én is a 800-at ajánlanám. A nagyobbik nemcsak nyomatékra nagyobb, de súlyra is, meg vezethetőségre is. Azért az MZ után egy alig 3-4 mázsás tank nem a legjobb visszaszokni. Ha nem teszel nagy, hosszú túrákat, akkor nem fog előjönni a 1.4 előnye. Rövidebb, nyugisabb tempókra a liter alattiak jobbak, kényelmesebben vezethetőek. És ha nagyon rákattansz, még mindig cserélhetsz nagyobbra 1-2 szezon után.
    Az oldalkocsissal nem akarlak elkeseríteni, de az egy picit másabb világ. Vezethetőségre is, kényelemre is. Ugyanúgy elázol, mint motoron, és ugyanúgy nem tudsz előzni, mint autóval.
    És nem nagyon lehet jókat kapni. Én két éve adtam el egy ismerősőm oldalkocsis VX-ét, (egy jó fél évig jártam is vele). Ahogy beszélgettünk az érdeklődőkkel (3-4 volt), ugyanazt a 3 (három) motort emlegették, amit az egész országban akkor árultak. HD volt aranyárért (csak az oldalkocsi 1-1,5M!), egy Bandit és egy Honda közepesen leharcolt állapotban, meg a nálam lévő Suzuki. Ezen kívül Pancsik, meg Jawak, de az mégiscsak más kategória.