IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #47842 Asszonykáról jut eszembe. Az egyik kollégámat összehoztuk az egyik kolleginával, ne árválkodjanak már egyedül mindketten. A fiú 33 éves és még nem volt semmi ez ügyben az életében, úgy hogy elméleti képzésben is kellett részesíteni, hogy mi a teendő az első randin. Az elméleti képzés érintette a női logikát, amiről csak annyit mondtunk el neki, hogy ha jót akar magának, akkor nehogy meg akarja érteni, hogy a nők mit-miért tesznek, mert akkor vége van és meg fog bolondulni, az tuti. Szemléltető példának elmeséltem neki egy példát rólunk. Amikor vettük az új autónkat és jött a nyári szünet, asszonykám kijelentett, hogy a héten ő marad itthon a gyerekekkel, ergo az autó is itthon marad neki, mert ugye mi van, ha történik valami itthon ? A következő héten én maradtam itthon a gyerekekkel, asszonykám kijelentette, hogy a héten, a változatosság kedvéért ő megy a kocsival dolgozni, mert ugye siet haza, hátha történik itthon velünk valami.