IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találsz egy két gyöngyszemet,igaz nem híres embereké de jók😊
Pl az nagyon tetszik ami székely haverunké. Az MK108 nem játék.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez mekkora.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tud valaki idézeteket mondani neves emberektõl(Hitler Churchill Napóleon stb köbö olyanokat amik ismertek is ) ez különben a diáknaphoz kell , gugliben kerestem de keveset találtam !:S
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.smart-bus.hu
Win7 64bit
i5 2500k 3,2Ghz
8Gb RAM
Ati HD 6850 1Gb
www.smart-bus.hu
de , hogy érted az , hogy mióta netezem?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Intel I7 950
12Gb RAM DDR3 Triple channel
Gigabyte GTX560
OCZ Vertex 2 120Gb
Windows 7 64bits ultimate
Ez az alant linkelt configja.
Hát ezek se sza..al gurigáznak.
Mi ez Olaszok?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezt a folyamatos netkapcsolat dolgot én csak azért preferálom, mert jelenleg ez az egyetlen olyan lehetõség, amivel a warez nagy mértékben vissza szorítható. És mint ilyen, elég jelentõs plusz pénzt hozhatna egy olyan területre, ahol nagyon kevés van...
Ha pedig ez az ára, hogy legyenek normális szimulátor fejlesztések, esetleg még konkurálás is, akkor szerintem a játékosok részérõl ez egy elfogadható kompromisszum lenne. Szerintem inkább ez mint a semmi... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hardvereket kiskocsin tologatják a sokszámú géphez,volt ott minden a 100 ezres vga tó(no nem egy darab) az olcsóig,de proci minden fajta,meg minden.
Ital ,masszörnõ (nem vicc fej masszírozást kérhettél ha elfáradtál) no meg nagy iroda ,légkondi. Irdatlan pénzek mennek el havonta is.
Sokkal reálisabb jövõkép, hogy szép lassan nem lesznek szimulátorok...
www.smart-bus.hu
Én már lehiggadtam... megveszem, kipróbálom, ha nagyon kaka, akkor megy a polcra, aztán egyszer csak lesz belõle valami... úgyis jön a jó idõ... 😊
www.smart-bus.hu
Ezek fikciók de bizony figyelembe kell(ene) venni ezeket is amikor olyan védelmet alkalmaz valaki ami csak a neten keresztül ellenõrzi egy adott termék jogtisztaságát.
Én továbbra is azt mondom, hogy legyen kemény védelem de ez ne vagy ne csak a nettõl függjön.
Egyébként pedig az a legjobb ha fasza szoftvert készít valaki, nem hagyja magára a vásárlókat ( peccsek, fejlesztések,stb) és akkor szinte nem is kell védelem mert akinek fontos a szoftver az úgy is megveszi, akinek meg nem az akkor sem venné meg ha 1$ lenne az ára.
Nekem is itt van a polcon az il2, il2 FB, 1946, FSX, LockOn, Fc1+FC2, BS, A-10C, stb. Pedig lewarezolhattam volna. De számomra ezek érnek annyit amiennyi az áruk.
Szóval amit Pupuci mond azért abban van valami.
(egyébként mióta netezel sakkay?)
www.smart-bus.hu
Ezt Twilek mondta annó. Vedd úgy mintha a bank kölcsön adna kb.
Felvetõdött,hogy Olegéket támogatja az Orosz állam. De nem lett belõle semmi.
Én biztos kerülném a nagy kiadókat... ha igazán jót csinálsz, annak úgyis híre megy...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
vagy, akkor lehessen offline pl gyakorolni...
a másik, hogy vajon miért nem éri meg ma játékot fejleszteni?
sztem nagy szerepe van ebben a mai kiadói stílusnak: egy nagy vízfej a fejlesztõk fején, amit el kell tartani
vagy kiadják maguk valahogy, de akkor nincs nagy bevétel rövid idõn belül
GOOBY, pls
Az autós példa meg erõs túlzás! 😊 Totál más történet... 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez olyan, mint ha vennék 1 autót és csak akkor mûködne, ha a beépített mobilon felhívsz 1 számot és kapcsolatban vagy amíg menni akarsz vele.
És ha nincs térerõ???
Tudom, ez erõs példa, de na!
Ha én lennék kiadó, fejlesztõ, tuti, hogy tûzzel vassal a warez ellen lennék... ha meg nem megoldható, hagynám a francba. De ez a sírok, hogy nincs pénz, vagy évekig pofozom a szart mert nincs pénz, az én üzletpolitikám szerint zsákutca.
www.smart-bus.hu