IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nézd meg az aláírásainkat.
Találsz egy két gyöngyszemet,igaz nem híres embereké de jók😊
Pl az nagyon tetszik ami székely haverunké. Az MK108 nem játék.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Ez mekkora.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Üdv mindenkinek !😊
Tud valaki idézeteket mondani neves emberektõl(Hitler Churchill Napóleon stb köbö olyanokat amik ismertek is ) ez különben a diáknaphoz kell , gugliben kerestem de keveset találtam !:S

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Jó bizony... most megint reménykedõs hangulatom van... 😊) Legyen így... max egy jót röhögünk az elmúlt pár nap hisztijén! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca

Win7 64bit

i5 2500k 3,2Ghz

8Gb RAM

Ati HD 6850 1Gb

Her Laca
Különben meg lehet ,hogy csinálnak valami varázslatot gyorsan aztán meg hibátlanul fog futni a megadott ajánlott hardveren is😊 De jó lenne.

Persze, csak milyen szépen fut azon a konfigon, és az nagyon hasonló az enyémhez... azért ez biztató! 😊)

www.smart-bus.hu

Solt már leírta amit akartam.
de , hogy érted az , hogy mióta netezem?

Her Laca
minimum az 570😊 Higgyé nekem .Biztos ami ziher,én nem bízom a véletlenre.

iRacing... a legjobb autós szimulátor ami létezik jelenleg. Megveszed, plusz havi díj... nem olcsó, de brutális... lézerscan pályák, liszenszelt járgányok, és az eddigi legjobb vezetési élmény amit tapasztaltam... best...

www.smart-bus.hu

Her Laca

Ez nagyon ígéretes... régi i7 meg Q9550 közt nincs nagy különbség... a 460 meg nem sokkal gyengébb az 560-nál... hmmm... bizakodom... 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Szép a vidi de azért ez a fán áthaladás odabasz. Remélem ezeket javítják.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Hogy áthatolt a töltésen😊

LeonSilver
Mi a rák ez az iR? Meg kell venned és havonta még fizetni is kell?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
IL2: CLiff over dover: Maximum quality settings 1920x1200 (resized in video to 1080x720)

Intel I7 950

12Gb RAM DDR3 Triple channel

Gigabyte GTX560

OCZ Vertex 2 120Gb

Windows 7 64bits ultimate

Ez az alant linkelt configja.
Hát ezek se sza..al gurigáznak.

Her Laca

Mi ez Olaszok?

Her Laca
Azt kell mondanom,hogy TR nélkül nincs esélye senkinek ebben a játékban.

😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A fegyverhang nem fura hanem szar. Nevezzük nevén a dolgokat 😊

Her Laca

Utolsó két videó nagyon jó! 😊 Mondjuk belülrõl a fegyverhangok elég furák, meg a rádiózás kicsit káosz nem? 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez eddig a legjobb

Her Laca

LeonSilver
Vááááááááááááááááááá. Meg akarom venni 😄 Izibe.

Her Laca

Jogos... így legyen! 😊

www.smart-bus.hu

Vágom, de ott az iRacing is... arra azért iszonyat igény lenne, mert nagyon drága... mégsem tudják feltörni! 😊

Ezt a folyamatos netkapcsolat dolgot én csak azért preferálom, mert jelenleg ez az egyetlen olyan lehetõség, amivel a warez nagy mértékben vissza szorítható. És mint ilyen, elég jelentõs plusz pénzt hozhatna egy olyan területre, ahol nagyon kevés van...

Ha pedig ez az ára, hogy legyenek normális szimulátor fejlesztések, esetleg még konkurálás is, akkor szerintem a játékosok részérõl ez egy elfogadható kompromisszum lenne. Szerintem inkább ez mint a semmi... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Biztos megoldják. Nézd meg az A10C-t. Az is egy szutyok volt mikor kijött (sajnáltam is a kifizetett pénzt érte de ma már nem), most meg egy igen-igen fasza kis mutatvány.

LeonSilver
Persze. Ezért is írtam, hogy fikció. De ebbõl azért látszik, hogy a csak netes védelem sem a legjobb és szerintem ezért sem alkalmazzák sok szoftvernél. Meg hát az is megkerülhetõ. Az, hogy a RoF-al nem foglalkoztak (éppen a nagyon-nagyon réteg jellege miatt) nem mérvadó szerintem. Akkor lenne az, ha mondjuk a CoD 213. része lenne ilyen védelemmel ellátva és nem tudnák kijátszani 😊

Én forgatásokon szoktam dolgozni... ott is vannak "csodák"! 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Amikor csinálták a Rush for Berlint vagy mit dumáltunk,de nem is kellett mondani,láttam olyanokat bakker😊
Hardvereket kiskocsin tologatják a sokszámú géphez,volt ott minden a 100 ezres vga tó(no nem egy darab) az olcsóig,de proci minden fajta,meg minden.
Ital ,masszörnõ (nem vicc fej masszírozást kérhettél ha elfáradtál) no meg nagy iroda ,légkondi. Irdatlan pénzek mennek el havonta is.

LeonSilver
Így van. A lonci vagy éppen az fc2 is szarul futott az akkori átlag gépen, ma meg hasít. És azért az FC2 még korántsem elavult szoftver 😉

Na jóóó... ez már a másik véglet Leon... ha ilyen van, akkor fogják, és kiiktatják a netes védelmet, tekintettel a körülményekre. De, ha ez bekövetkezik, szerintem a legkisebb gondunk is nagyobb lesz annál, hogy megy-e xy játék vagy sem...

Sokkal reálisabb jövõkép, hogy szép lassan nem lesznek szimulátorok...

www.smart-bus.hu

Én is reménykedem... ha nem is a megjelenés napján, de egy héten belül szerintem lesz valami javítás... 😊

Én már lehiggadtam... megveszem, kipróbálom, ha nagyon kaka, akkor megy a polcra, aztán egyszer csak lesz belõle valami... úgyis jön a jó idõ... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ahogy mondod. MA. De "tegnap" nem volt az és mibõl gondolod, hogy holnap is az lesz? Ha tényleg kurva nagy balhé lesz a japóknál (sokkal nagyobb mint most) és tényleg beszarnak az európai politikusok ennek következtében pedig leállítják a reaktorokat mit gondolsz milyen drága lesz az áram? Jelenleg nincs olyan technológia ami azonnal kiváltaná a kiesõ termelést. Vagy azt is vehetjük, hogy egy hasonló vagy nagyobb rengés lesz a tengeren ami miatt mondjuk több helyen is megszakad a fenéken futó kábel.

Ezek fikciók de bizony figyelembe kell(ene) venni ezeket is amikor olyan védelmet alkalmaz valaki ami csak a neten keresztül ellenõrzi egy adott termék jogtisztaságát.

Én továbbra is azt mondom, hogy legyen kemény védelem de ez ne vagy ne csak a nettõl függjön.

Egyébként pedig az a legjobb ha fasza szoftvert készít valaki, nem hagyja magára a vásárlókat ( peccsek, fejlesztések,stb) és akkor szinte nem is kell védelem mert akinek fontos a szoftver az úgy is megveszi, akinek meg nem az akkor sem venné meg ha 1$ lenne az ára.
Nekem is itt van a polcon az il2, il2 FB, 1946, FSX, LockOn, Fc1+FC2, BS, A-10C, stb. Pedig lewarezolhattam volna. De számomra ezek érnek annyit amiennyi az áruk.

Szóval amit Pupuci mond azért abban van valami.
(egyébként mióta netezel sakkay?)

Tudom tudom..csak mondom hátha felcsillantotok valami reménysugarat.<#fejvakaras>

Jogos, ez kimaradt a számításból. Így viszont aki korpa közé keveredik...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Csak a kiadók ,már akkor kiköhögnek egy raklap pénzt amikor még csak ötlet a dolog.
Ezt Twilek mondta annó. Vedd úgy mintha a bank kölcsön adna kb.
Felvetõdött,hogy Olegéket támogatja az Orosz állam. De nem lett belõle semmi.

Vagy-vagy alapon is azt mondanád, hogy ne függjön a nettõl? 😊

Én biztos kerülném a nagy kiadókat... ha igazán jót csinálsz, annak úgyis híre megy...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ne reménykedj. Ha megjelenne akkor az már dobozolva van. Szerintem ,csúsztatják kb egy hónapot ,hogy legyen ídö javítani,mert az oroszok még csak ,csak belenyugszanak,hogy ki lesz javítva,de egy európai fõleg nyugati fickó nem hinném,hogy toleráns lenne.

Fene se tudja... a dvd-k már a boltokban vannak... nem hiszem, hogy más lenne rajtuk mint ami az oroszoknál volt... max egy tapasz még a megjelenés napján... 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
én is úgy vagyok vele, hogy ha egyszer megveszem, akkor mûködjön azt kész, ne függjön internettõl stb
vagy, akkor lehessen offline pl gyakorolni...
a másik, hogy vajon miért nem éri meg ma játékot fejleszteni?
sztem nagy szerepe van ebben a mai kiadói stílusnak: egy nagy vízfej a fejlesztõk fején, amit el kell tartani
vagy kiadják maguk valahogy, de akkor nincs nagy bevétel rövid idõn belül

GOOBY, pls

Szerintetek lehet remélni a pénteki megjelenésre(EU) valami komoly változást? Reménykedem abban , hogy az orosz steamos verzió egy fél béna béta teszt volt.<#alien>

Értem én, de elõbb utóbb az lesz, hogy senki nem fog szimulátort csinálni, mert nem éri meg. Ennek egyik oka a warez. Tehát, ha a szimulátorok jövõje azon múlik, hogy folyamatos netkapcsolat, akkor részemrõl inkább ez, mint a semmi... 😊

Az autós példa meg erõs túlzás! 😊 Totál más történet... 😉

www.smart-bus.hu

Van egy sanda gyanúm, hogy még így is bõven megéri nekik a nagyobb neveknél... a fanatikusok megveszik szinte a megjelenéskor, aki meg letölti és tetszik neki, egy áresésénél az is megveszi...

www.smart-bus.hu

Csak a változás állandó..és az állandó net kapcsolat nem nagy cucc ma már.

Na pont ettõl ráz ki a hideg. Ha veszek valamit a pénzemért, az mûködjön!!! Ha esik, ha fúj, ha cigány gyerekek potyognak ...
Ez olyan, mint ha vennék 1 autót és csak akkor mûködne, ha a beépített mobilon felhívsz 1 számot és kapcsolatban vagy amíg menni akarsz vele.
És ha nincs térerõ???
Tudom, ez erõs példa, de na!

Az utóbbi egy évben hányszor volt ilyen neked? Nekem egyszer sem. Ha pedig ez lenne az ára egy fejlesztésnek, én ezt a kompromisszumot elfogadhatónak tartom. Ha valami nagy gixer is van, pár nap alatt a legnagyobbat is javítják, így a rendelkezésedre álló idõ 99%-ban tuti, hogy van net...

Ha én lennék kiadó, fejlesztõ, tuti, hogy tûzzel vassal a warez ellen lennék... ha meg nem megoldható, hagynám a francba. De ez a sírok, hogy nincs pénz, vagy évekig pofozom a szart mert nincs pénz, az én üzletpolitikám szerint zsákutca.

www.smart-bus.hu

Igen ez jó kérdés, fejlesztik a jobbnál jobb megoldásokat, de a nagyobb játékoknál már a kiadás elõtti napon ott vírít a torrnet oldalon, és kevés az ami multira lenne kizárólag tervezve...