IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #47747 Heinz Bär mondta ezt állítólag.Emlékeztem én is a sztorira és megnéztem a Luftwaffe ászaiban hogy ki is volt az.:)
Marseille-el is volt egy érdekes sztori, 4x lőtték le a csatorna felett az angliai csata alatt és amikor a mentőgép megérkezett a gép személyzete megismerte hogy már megint Marseille-t kell kimenteniük és kiröhögték őt.Ezen annyira felkapta a vizet hogy amikor visszaérkezett a bázisra ellopta a staffelkapitan(Johannes Steinhoff) motorját és azzal száguldozott a környéken addig amíg egy fának nem hajtott és össze nem törte a mocit.Ez volt az utolsó csepp a pohárban és Steinhoff áthelyeztette.Előtte Steinhoff azzal bízta meg Marseille-t hogy egy magasrangú tiszt előtt csináljon egy nagyon szolid kis bemutató repülést, de ő olyan légi bemutatót csapott hogy a nézők haja az égnek állt és végül fejjel lefelé olyan alacsonyan repült el a tiszti küldöttség feje felett hogy a légcsavarszél levitte a tisztek sapkáját.:)