IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #47369 Nem tudom Laca miért adta el, de nekem személy szerint semmi bajom az amd driverekkel. A 3 kék csík is a játék hibája, amit nagy unszolásra javítottak is... ezen kívül semmi különbség pl CloD alatt...
De személy szerint például nekem semmi bajom az amd driverekkel... és szerintem vagyunk ezzel még így egy páran innen is. Pedig játszom pár játékkal... :)
Egyébként, ha szigorúbban kellene vennem a költekezést, akkor én személy szerint 50000.-Forintért bevállalnék pár driver cserét, ha lenne ilyen gond...
Minden bántás nélkül, a magam és a fórumos tapasztalatok alapján állíthatom, hogy a nyűgök 90%-a júzer error mind nv, mind amd oldalon. Kezdjük ott, hogy a felhasználók döntő többsége még a hivatalos install - uninstall procedúrával sincs tisztában. Ahogy olvasom, a gondok java része így kezdődik: "telepítettem az új drivert, de hibát ír, nem sikerül, stb" Sokat mondó tény, hogy az amd kénytelen volt kiadni egy automatikus detektáló programot, mert sok júzer odáig nem jutott el, hogy az oprendszerének megfelelő drivert szedjen le... aztán habzó szájjal küldik a log fájlt, hogy szar a driver! :D És akkor még a buhera driverekről, meg a különböző okosságokról szó sem esett... :)