IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sok igazságod vagyon,de én nem így látom az árak alakulását.
Csúcs NV 100 K vagy afölött volt mindig is. Intel procik is.
Na most hogy az alatta levő szegmenseket is be kell árazni az evidens,de én nem látom,azt amit te mondasz,hogy azért ennyi mert az AMD -é annyi.
Jó biztos van egy megközelítése ,de pl rendre drágábbak az ugyanolyan teljesítményű (most pár százalékot ne nézzünk) termékeik mindkét gyártónak. Félre értés ne essék,kell ez a cég mint egy falat kenyér ,jók a termékeik nincs velük semmi gond,de abban biztos vagyok hogy piac vezető cég nem lesz belőlük. Ez főleg az intel érdeke,muszáj egy ilyen cégnek is lennie,nem lehet monopólium ugye ,van valami megállapodásuk,hogy 5 évig igen magas összeget fizetnek az AMD nek valami licenc miatt. Ha ez nem lenne lehet veszteségesek is lennének.Amúgy meg pont nem is érdekes ez az egész:) Mi csak szegényedünk ebben az országban.
De itten van a steam felhasználók milyen hardvereken nyomják.
Tessék.
Szóval ez azért elég reprezentatív szerintem,lévén igen komoly tömeget érint világszerte.