IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Leírom akkor a történetet,hogy mindenki értse mi is történt. Hettivel átruccantunk angelus földre, le is lőttünk 3 vagy 4 gépet( leginkább spitII eseket) ,mondom Hettinek,hogy menjünk már haza lévén közel a spitek reptere és mi alacsonyan vagyunk,és elég nagy a gépsűrűség,az meg nem egészséges.Hetti nagyon be volt indulva,és mindenáron ritkítani akarta az ellent,de végül is beleegyezett, hogy húzzuk el a belünket.Na szóval megyünk a tenger felé, de egyre több enemi gép jelent meg észre is vettek minket,na mondom menjünk át laposba, kiértünk a víz fölé látom ám, hogy egy hurkány magasról zúg lefelé avval a céllal,hogy Hettit meglövöldözze.Ráfordultam,észre is vett,tettünk pár tisztelet kört,de ekkorra megjelent még vagy négy enemi.Engem korrektül rommá lőttek, eltünt a negyed bal szárny meg a csűrő némi olaj az üvegen és hát szégyen szemre haza vettem az irányt.Hetti ott maradt egyedül, és csak olvasom a chat ablakban,hogy ezt lelőtte meg azt lelőtte.Ekkorra ért oda Pogi és Nesu is. És elkezdődött a vidám vasárnap :)Lévén a keleti partrészen volt a hirig, és onnan szálltak fel a spitek nem akartak elfogyni.Ezek hárman jó 10 percig harcoltak lelőttek minden arra járó enemit (ezt mind túlerő ellen) és utána midőn a veresek elfogytak még haza is jöttek.Na ez kérem süvegelendő egy megmozdulás volt.Az én szerepem annyi volt ebben,hogy botot szúrtam a méhkasba maximum:) Úgyhogy Pogi ne szerénykedj, nagyon nagy voltál.