IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #47229 Nem tudja vki véletlenül hogy Gersy Tamás él-e még?Pár éve láttam őt egy újságcikkben és nagyon szépen nyilatkozott benne.Ő sebesült meg ugye súlyosan a veszprémi reptér bombázásakor és Molnár László mentette meg az életét azzal hogy vért adott neki, gyakran mondogatta is hogy így benne egy kicsit Molnár Laci tovább él.:)Az ő csizmáját kapta meg Tobak Tibor, olvastam is egy régi Top Gunban egy cikket, aminek az volt a címe hogy "Mitől véres a csizma".
Sajnos mostanában nagyon keveset lehet hallani a még köztünk élő Puma pilótákról.:(
Csak úgy eszembe jutott hogy a kecskeméti temetőben lévő repülős emlékművön nincs rajta (esetleg én nem láttam, de ezt kizártnak tartom) Raposa Zoltán nevét, ellenben Bárány József rajta van, aki tudtommal túlélte a háborút.....
Rövid eddigi életem egyik legszebb élménye az volt a témával kapcsolatban, hogy láttam a kecskeméti piaristák iskolájának épületében Szeverényi Kálmán emléktábláját és alatta Pumák koszorú szalagjait.:):)