IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #47167 elgondolkodtat. Furcsa és ellentmondás egész létem. Feleslegesnek érzem a háborúkat ha őszinte akarok lenni. Mert minden ember egyedi, nincs két egyforma ember mindenki egy külön világ, mindenki tele van lehetőségekkel, hogymondjam, valahol mindenki egy műalkotás, és itt nagyrészt a lélekre gondolok, de, valahol az állat jön elő az emberből mikor feleslegesen egymás torkának ugrik és, minden ember halálával egy világ és egy lehetőség semmisül meg. A háború ennek a tömege ezért primitiv és elborzasztó számomra. Ugyanakkor harcal és háborúkkal, fegyverekkel kelek és fekszek, és milliószor képzeltem már el magam, hogy én magam is mndjuk a világháborúban vadászpilóta vagyok, hogyan győzök, vagy hogy hanék meg, hogy lennék a csúcson, lennék-e? stb. Életem része az egész de ellentmondásban vagyok magammal. Talán mert bizonyitani akarnék az életem árán is a világnak... Nem értem, és ti közületek is, általában ellenzitek a háborút akkor miért foglalkozunk mégis a harcal ennyit? Most félre értés ne essék nincs ezzel bajom csak nem értem. Ti hogy vagytok ezzel? Nem tudom hogy megtudtam-e jól fogalmazni mit akarok.