IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #47165 OFF
Hogy a ráspoly egye le a körmit az összes kockafejű köcsögnek, amelyik rosszindulatú kódot klimpírozik a billentyűzetén. A kis micsodájukkal, krokodilcsipesszel, meg zsemplámpaelemmel játszanának inkább. 6 gép, mindegyiken nod S.S., napi frissítéssel. Az egész miskulancia egy linuxos tűzfal mögött. Erre ma egy rendszerösszeomlás után kiderül, hogy összesen 97 db malware grasszál a hálózaton. De az esetes programozók is a konnektorba pisilhetnének, hogy ennyire képes a szarjuk, pedig még fizetünk is érte. Reggel kilenctől este fél tízig ezzel szívtam.
na, kidühöngtem magam....
ON
Valaki nem vette fel véletlenül Tom előadásait? Vagy dolgozom, vagy nem vagyok itthon/gépközelben, itten meg életbevágóan fontos dolgokról van szó.
A Paths of Hate meg nagyon jó kis filmecske. Nem csak a repülés miatt, ennyi erővel tankokat is rajzolhattak volna. Hanem mert megmutatja, mivé lehet az ember.
Lovagiasság: na, azért ne felejtsük el, amikor Douglas Badert lelőtték, és fogságba esett, akkor egy angol gép odarepült, ledobta a műlábait a táborba, és senki nem lőtt rá sem ott, sem hazafelé.