IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #47164 A film amiből Her Laca linkelte ezt a videót annak a címe "Mesterlövészek- a megtorlás fegyverei" a film fehérorosz,de játszik benne több orosz színész is.Volt szerencsém még tavaly látni angol felirattal. Nekem jobban tetszett mint az Ellenség a kapuknál. Főleg az elején amikor Sztálingrádban voltak,lehetett látni,hogy nappal van de elég sötét volt minden a bombázások következtében szálló füst miatt.A többi rész meg egy jól megcsinált,érdekes sztori,ami vagy igaz vagy nem. Az Ellenség a kapuknál viszont kissé túlerőltetettnek tűnik néhol.Mindenesetre annyi igazságalapja van,hogy Vaszilij Zajcev élő személy volt. Hogy a mesterlövész nem lő combon senkit? Ha annyian vannak mint ott,és gyorsan kell dolgozniuk a terület védelme érdekében akkor szerintem viszont simán előfordulhat még a legjobbakkal is,nincs nagyon hova menniük,hát lőnek ahogy csak tudnak. A filmben az tetszett még,hogy attól függetlenül,hogy belarusz készítésű (és ott jóval kevésbé érvényesülnek az emberi jogok mint az oroszoknál) nem sztárolták agyon az NKVD-s embert,hanem egy hihető karaktert adtak neki. A fimben a biztosan 100%-ig valódi egyenruhák és fegyverek is tetszettek.És bár nem a németeknek szurkoltam azt azért megjegyezném,hogy Berta a német mesterlövészcsaj igencsak javította a látványvilágot:) Az fehérorosz csaj is lehet,hogy jól néz ki,de nem így rövid hajjal:) Szóval szerintem egy jó film. Viszont ami ennél is jobban tetszett az a Breszt Erőd című orosz-fehérorosz együttműködésben készült film. Nagyon klassz látványvilága van és nagyon visszadja azt,hogy milyen amikor egy megtámadott egység távol a központtól ellenséges túlerőben csak magára számíthat. Az utóbbi évek egyik legjobb háborús filmje szerintem. Nekem nagyon tetszett,gyakorlatilag elsőszámú kedvenc a Blach Hawk Down-nal holtversenyben.