IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #47036
    A sok sk. munkára azért volt szükség, mert nem kaptunk anno annyi kölcsönt, hogy fedezze egy ház árát, viszont mivel Petrocelli módszerével épült, volt idő a következő művelethez összeszedni a pénzt. Egyébként nem volt ez egyedi módszer, a szomszédaim is így építkeztek. Amikor beütött a kánaán és simán fel lehett venni 10-20 millákat az ezredforduló tájékán, elgondolkodtam, hogy mennyivel egyszerübb úgy építkezni, hogy a teljes összeg egyben megvean, de ma már nem bánom, hogy nem így alakult a 90-es évek elején.

Szepy ! Én csak offolom szét állandóan a fórumot a katonaélmények felemlegetésével, meg a családi dolgokkal, amíg el nem hajtanak melegebb éghajlatokra, de mivel a repülést jobban szeretem, mint ahogy tudom művelni, hát ez van. A meghívást a sörözésre elfogadom, ha áll még az ajánlat, de előbb januárban le kellene tennem még az államvizsgát, most e körül forog minden, mert el vagyok havazva az egésszel rendesen.