IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #47029 Csak nehogy az jöjjön le valakinek, hogy régebben marha könnyen ment minden.
Nejem fizetése mindenkor elment az OTP törlesztőrészletre, szülői segítség annyi volt, hogy a telek felét kifizették, oszt annyi. A nagyobb munkák tényleg családi összefogással készültek az elején, de ezt nem lehetett a végtelenségig elvárni a családtól, így a ház szinte sk. készült. Csak egy példa : Megkevertem a maltert, majd talicskával feltoltam a teraszra, ott cserpákkal kimertem 3 vödörbe, amiknek a fülét utána felhajtottam, majd felmásztam létrán a födémre, kézbe vettem egy kötelet, ami végén egy kampó volt, amit egyenként beakasztottam a vödrökbe és felhúztam őket. Amíg elég volt falaztam, majd lemásztam a vödrökkel és kezdtem előröl. Ja, elfelejtettem írni, a betonkeverőt a csigát és a talicskát is én készítettem sk. Mikor megszületett a fiam, természetesen ugrott a nejem fizuja, így az én fizumból kellett eltartani hármunkat + rezsi + folytatni az építkezést és akkor jött az a buzi Bokros csomag, ami szerint nem voltunk jogosultak a családi pótlékra és a gyesre, mert állítólag sokat kerestem, mint szakmunkás. Az igaz, hogy az építkezés mellett állandóan túlóráztam, évekig nem volt se szombatom, se vasárnapom, de csak így tudtuk folytatni az építkezést, ahol csak a külső/belső vakolást és az ácsmunkát készítette fizetett szakember a többit házilag oldtam meg. Na, röviden ennyit arról a könnyebb életről.
Egy valami miatt volt talán egyszerűbb az élet, hogy nem volt telefon, kábel tv, internet, pláza, meg egy csomó sallang, ami nem biztos, hogy rossz, de nem vitt el annyit, mint talán most.