IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #47012 Huh, pár napig nem vagyok itthon, aztán mekkora pörgés...
Oldalborda: Őőőő.... A másodikkal az első hozott össze, persze ezt nem így tervezte, azóta is szünetel a diplomáciai viszony.
RedTails: Nem mondom, hogy rossz film, de nem nekem való. A képi világ/történet kettősből egyikre sem kattanok. A sarkonfordulás idegesít, a hősjenki-gonosznácikok sablontól meg már rosszul vagyok. Alig van film, ami nem ezt követné, játék még kevesebb. Pár strat, meg természetesen a Zilkettő... De azért jó lenne már valami FPS is, ahol a csúnyagonosz amerikaiak ellen kell védenünk a Vaterlandot.
Magyar törifilmek: Nehéz dolog. Akinek van rá pénze, az pont erre nem fog adni. Aki szeretne ilyet csinálni, annak meg (erre) direkt nem adnak pénzt. A közelmúltra biztos nem. A VH1 előttre talán.
Esetleg egy olyan filmre, ami gyalázza a magyar honvédet, hadsereget.
Egy ilyen film elkészítése 100% politikafüggő. Az Egri Csillagokra is az adott pénzt. (Még a RT-re is!). Nálunk egyelőre a "merjünk kicsik lenni" jegyében van történelemszemlélet. Vedd el egy nép múltját, s elvetted a jövőjét...
Okítások: sejtem a választ, de azért megkérdem, felvétel nincs róluk...?