IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Most néztem a Discovery Channel-en az Óriás költöztetőket,egy Spitfire-t szállítottak Angliából-Amerikába. Miután megérkezett és összerakták a gépet,ugye be kellett repülni. A tesztrepülést követően asszongya a pilóta,hogy egy kicsit jobbra húz a gép és,hogy még egy kicsit kell állítani a csűrőkön,meg hogy a kézikönyvben pontosan le van írva a menete. Gondoltam biztosan állítanak még a huzalokon,de tévedtem...fogott egy kalapácsot meg egy nagy steklit és a csűrő végét felkalapálta egy kicsit,hogy így majd az áramlás lejjebb nyomja és nem fog elhúzni.

Sok mindenre gondoltam,de hogy egy közel hetven éves veterán gépet amiből alig repül pár darab,ilyetén módon kell finom hangolni,azt nem.