IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • arty
    kösz! nekem is eszembejutott, csak nem volt időm utánanézni :) igazad van :) esküszöm, nekem olyan mintha csak 3-4 éve játszottam volna ezekkel :)

mondjuk sikerként talán csak az ACE légitankolását könyvelhettem el, mert a 3D fighter bomber frémrátája nem tett lehetővé tul élvezetes légimutatványokat :) (értsd: 1- fps)

én az ACE2-t szerettem, osztott képernyőn haverok ellen... ahh... és micsoda menüzenéje volt!!! :D

másik nagy kedvencem volt az F15(vagy F14???), az is szépen ment, jo kis karriert lehetett benne játszani :) sajnos táj 0. Ellenben az F19 a komplex vektorgrafikájával szintén csak látványra volt jo, ráadásul sokat töltött :) ... F16 ... na, ezzel keveset játszottam, vektoros volt, de egyszerü, elég folyaamtosan futott... F18/Hornet (ezt nem tuti h igy hivták) - fura gfx, és nem is emlékszem mit lehetett benne csinálni :(

Nem is emlékszem mi készült még emlitésre mélto c64en ... PC-n nekem első a f29/retailator volt, soros kábelen :) Majd F19/F117/F15 ... DID F22 (ez a game, amivel talán a legtöbbet játszottam).

Amugy ilyen mult után sem volnék képes hang alapján gépet felismerni, de tisztelgek azoknak, akik igen, kicsit frusztrál is, hogy engem egyik játék sem érdekel ennyire mélységeiben - engem minden játék leköt :D