IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • brendon566
    Köszi a tippeket, jó lett. A config az...itt szinte meg sem merem mondani, vicc, hogy ennek vettem meg a cod-ot...core 2 quad Q9400. 4gb RAM (800 Mhz-s). És egy gts 250 amit rövidesen cserélni szeretnék.Mindegy, h ATI vagy NV...más játék nem nyűgös, csak ez a szempont. Nemtudom milyen kéne neki legalább, és mia az amivel már egész jól elmegy. Mindent lehúztam, kíváncsi voltam, úgy milyen FPS-t hoz...hát 60+ szóval elég gyászos, mikor már tényleg semmi nincs konkrétan sehol. Csak egy kidolgozatlan fülke meg a zöld paca amin áll. Nemtudom hogy hozták össze ezt a programot :)
    Már így nagyon nem tudnak amúgy optimalizálni, nagyobb meló nélkül, nem? Már azt várják, hogy az átlag szimus pc-je hozza a szintet idővel...