IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sajnos en mar csak ilyen vagyok..ha valakit megbantok az egy dolog, reszemrol alaptalasnul tudatosan soha, ha megis akkor elnezest is kerek., aki ismer az tudja ezt rolam.
Soha sem voltam egy kifinomult csondes szemelyiseg, es nekem a repules, a szimulatorok a haditechnika, a haboruk, a tortenlem mindig is tobb volt egy jateknal, egy-egy mondatnal a forumon...
most ez vagy el fogadja valaki vagy nem...aztan megprobal jol belemrugni, en meg "szetflamelem az arcat"...jah bocs hogy nagykepu lennek? ..az ...tagadtam ezt valaha is?..
Mindamellett azokat becsulom es tisztelem, es szivesen diskuralok veluk a temakrol akik egy 5 eves gyerek jatekigenyenel komolyabban vesznek egy ilyen szimet mint pl az IL2...
S hogy van e hasznom belole...van...legiharcban hangjarol megismerem a mogottem kevero gepet, eleg messzirol megismerem a sziluettjet...es azt mar mondanom se kell azoknak akik komolyan csinaljak az egeszet, hogy mekkora haszna van egy ilyen komlexitasu gamenel annak hogy a tipusokat ismeri az egyen. Ismeri a korlataikat, ismeri a telljesitmeny adataikat, az oaltala "repult" geppel szembeni hatranyait, vagy elonyeit, amikbol mindig elony kovacsolni legiharcban. Ismeri a tortenelmi legiharc doktrinakat, es azt hasznalva az esetek 99%-ban hatasosan tud az ellenfele ellen fellepni...es meg hosszasan sorolhatnam....
Nem kell engem szeretni, ebben a korban amiben en jarok mar nem vagyok raszorulva ilyen gyerekes dolgokra, de termeszetesen jolesik ha valaki lat bennem valamit es nem az irigyseggel tulfutott butasagabol eredo kisebbsegi erzesebol, csipobol ruhell engem, 3 oldal elolvasasa utan...bar mint mondottam nem hat meg...de nem is normalis az en "olvasatomban"..
Azt mindig is tudtam hogy az sg forumaban nem egy kategoriaba sorolhato topiclatogatok talalhatok, mint mashol...
de..kar a szot csepelnem...
mas:
#4665:
http://bop.agria.hu (szim muzeum!)