IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igen, téged kérdeztelek. Én nem győzködni akarlak, mert ha eldöntötted, hogy nálad szar, és leszeded, az a te dolgod. De a játék a kiadási állapotához képest sokat javult. Hogy szarabb lenne, mint akkor, ez egyszerűen nem igaz, akkor gépeddel lesz valami gond. Driver, frissítés, ilyesmi. Nvidiához a 280 fölötti drivert írták, hogy sokat javít rajta. Most a legutolsó patch után is számtalan "úristen, dupla lett az fps-em" hsz-be botlok 1C fórumon.
Nekem nem változott, de nem is lett rosszabb. Tiédhez képest szarabb gépem van, 2.8GHz X6 AMD, 8GB RAM, 1GB ENGTX560 Ti. London fölött magasan 60-on kiakad (vsinc be van kapcsolva), talaj közelében átlag 30 alá nem megy (hozzáteszem, Londont eddig csak az offline tesztek alatt láttam, online sosem repülünk idáig). TrackIR-t használok egyébként.
Amit legelsőnek ki kell törölni, az az intro.wmv. Sok krátyát 400 MHz-en lockol a lejátszás alatt, és a játék közben sem megy gyorsabban. Ki kell törölni, és ezzel a belépés is gyorsabb lesz, és a kártyák is mennek 800 MHz-en, vagy amennyin kell. A textúra méret is fölösleges original-on, mert 4048x4048 as jpg-ket használ még a pilótáknak is. Mindenhol. Agyrém. Azt lejebb veheted, a kabinon nem változtat semmit, a többi gépen meg akkor sem látod a változást, ha szoros kötelékben vagyok. Epilepszia szűrőt mindenképp ki kell kapcsolni, mert az szándékosan tesz bele képi hibákat, és kb 3x annyi erőforrást igényel (kiszámol 2-3 kép frame-et, azokat átlagolja, és utána rajzolja ki. Ezzel megelőzi a vibrálást, villanást. Ami mondjuk egy robbanásnál, lövésnél szarul is néz ki). Az SSAO-nak repülőgép szimulátorban nincs értelme, csak erőforrást zabál (szebb struktúrát ad a komplex modelleknek, hogy az összetartó éleknél kicsit sötétebbé teszi a textúrát. A repülőgépen, talaj épületein teljesen fölösleges, azok nem olyan bonyolult formák). Az effekteket meg akkor kell lejjebb venni, ha lövésnék akad vagy szaggat. Én a talajon spóroltam a legtöbbet, a shader és épületek száma le van véve minimumra (fű, utak, fák be vannak kapcsolva azért), majd ha optimalizálták visszatolom. De legalább addig is játszható. Mikro akadások továbbra is lehetnek benne, azokat nem szedték ki teljesen, online pedig nem próbáltam még (Pogiéknak nemtom mennyit fagyott tegnap).