IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    én egyébként azon rágtam be (és töröltem a játékot a gépről), mert olyan alap hibák vannak benne, így jó fél évvel és néhány peccsel a hátuk mögött, amiket simán lehetett volna már rég javítani:
    (pl quick mission-ben nem lehet az üzemanyagot állítani vagy felségjelzést választani, tudom nem nagy szám de akkor is)
    ide kelleni fog még néhány peccs ahogy elnézem
    ja, meg amikor kiadták nem szaggatott ennyire a gépemen, sőt azt kell mondjam szinte folyamatosan futott max grafikán, most pedig egy diafilm az egész pl London felett (a grafikát nem vagyok hajlandó levenni, optimalizálják a szarjukat, minden játék fut maxon)
    majd ha azt olvasom a fórumokon hogy normálisan játszható a játék akkor felrakom újra