IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bgabor
    Na próbálgattam a Bf-110 el a hadjáratot,de nem sokra jutottam vele. Századasi rangban vágtam neki,így a négyes kötelék második gépét repülöm. A feladat a következő: Lerombolni egy hidat a frontvonal mögött. Felszállunk. Irdatlan nehéz tartani a lépést a vezérgéppel,lévén hogy a gépen 1200 kg bombateher van,és az ő motorjaik nem melegszenek túl. Nade mind1,hűtő nyolcas pozícióban,95%os gázzal követem a vezért. Kb 20 perc repülés után megérkezünk a célterületre. Orrunk előtt ott van keresztbe a híd,1500 méterrel lejjebb. Erre vezér kiadja a parancsot a támadásra,és kb 45 fokos szögben rárepül a hídra,és a két féltonnás bombával azonnal telibe találja,mintha csak valami korunkbeli lézervezérlésű cuccot használna. Mission Complete. Én pedig még nem is csináltam semmit. Mi értelme ennek? Én meg tudok semmisíteni egy hidat, de én úgy szoktam,hogy az út vonalát követve párhuzamosan repülök a híddal,és közvetlenül felette repülök el,és ekkor dobom le a bombát,és így megsemmisül a híd. Általában első próbálkozásra sikerülni szokott,de mivel a helyes megközelítéshez némi idő kell,ezért nulla az esélyem arra,hogy én semmisítsem meg a hidat,hiszen nem tudok versenyezni a vezér irreális,de valahogy mégis hajszálpontos bombavetésével. Ezután mégis mit kéne csinálnom? Leoldani a bombatehet és hazarepülni?