IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nincs is avval semmi baj,ha szerinted TE vagy a legjobb ,legügyesebb.
Valahol olvastam,hogy nem nagyon találni olyan vadászpilótát az életben,aki ne ugyan ezt tartaná magáról. Csak nem szép lehülyézni másokat. Mondjuk pl annó amikor dogoltunk veled és Mikivel,mert nagy volt az arc,na szóval ,hogy esett volna ha nemes egyszerűséggel lehülyézlek ?
Na ugye. :) Mindenki fejlődik,főleg a kezdetek után,ha van elszántságod és nem vagy alapvetően fakezű akkor akár lehetsz te a legjobb is. Mint látható a 110 essel is fejlődsz ,pedig egy hónapja kezdtél csak el foglalkozni vele.
Jelzem ,szerintem meg én vagyok a legjobb,csak néha szembesülök a szikár tényekkel:) (Pl ha Tommal dogolok:) )Bár azokat el szoktam hessenteni ,meg kitalálok rá magyarázatokat:XD