IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes elolvasni Babusa Mihály könyvét.
B&Z, vagy forduló harc, "partiban" voltak.
D9
Az IL2-ben is tapasztalhatsz hasonló jelenséget a I-16, esetében. Ratánál kis sebességen bal fordulónál hajlamos bepördülni míg jobbosban stabilan tartja magát de, kissé nagyobb ívben fordul. Ez szerintem a rövid és kis felületû szárny, valamint a gép méreteihez képest viszonylag erõs hajtómû miatt van. Nem értek annyira a Bf-ek lelki világához mint te, de lehet hogy ez esetben is hasonló a helyzet. Egy gyengébb motorhoz tervezett sárkányba beraktak egy erõsebbet és ezért jelentkezik az említett jelenség.Ha jól tudom pont az Angliai csata idején jelent meg az erõsebb DB hajtómû amit a már meglévõ gépekbe szereltek. Plusz ne feledd a messza csak magassági trimmel rendelkezik míg a hurri/spit magassági és oldalkormány trimmel rendelkezik ezért jobban kilehet egyensúlyozni ezért nem olyan látványosan jelentkezik. Valószínû emiatt nem vette észre a tesztelõ emberke.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
Ha a proci kevés, akkor, ha jó az alaplapod, csak beledobsz egy Q9550-t. Ha tévedek, és nem lesz jelentõs különbség a 2 vs 4 magos procik közt, akkor csak vga-t kell cserélned. GTX560-tól felfelé bármit... A GTX460-t a felbontásod miatt már nem ajánlom.
Ár/érték arányban a Q9550 kiváló választás, fõleg, hogy ez kompatibilis az alaplapoddal. Hátránya, hogy valószínûleg már csak használtan kapható. ( bár ez nem biztos )
www.smart-bus.hu
Igazából nem tervezem a CoD miatt erõsebb proci beszerzését, de lehet, hogy 4gigáig felhúzom, ha nagyon gyík lesz (AC Alpine Pro 7 hûtõ van rajta).
A RoF stabil 45-50FPS-sel megy, szinte minden maxon (2x AA, 1680x150)
Savas: köszi a videót, de a motorozás sajnos már csak az elõzõ életembõl megmaradt szép emlék... 😞
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
lehet hogy kicsit fejleszteni kell a gépemet (a cod miatt 😄)
most egy c2d e8400~3.6ghz, nv gtx260 és 4gb ddr2 ram van bent
szerintetek mit kéne cserélni-ha kell egyáltalán?
ha a procit, akkor az laplapot és a ramot is ki kell dobni...
szerintetek melyik a legobb 4 magos intel proci ár/érték arányban?
ugyanígy milyen alaplapot/videókártyát ajánlotok (1920*1200)?
(videokártyából csakis nv)
mindenkit szívesen meghallgatok
köszi
GOOBY, pls
Azt meg ne feledd az ilyen tesztek olvasása közben, hogy a listákban szereplõ játékok általában a csili-vili kategóriát képviselik, vagyis jóval inkább a vga-tól függ, hogy mi az eredmény. Ezért nem is nagyon látni 100% körüli cpu teljesítményt... egyszerûen a vga hamarabb elfogy.
Az én véleményem az, hogy a BoB is megfogja hálálni... nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen grafika, és ilyen beígért összetettség mûködne többszálas optimalizálás nélkül.
www.smart-bus.hu
Hiába a 4 mag meg 4 GB mem ha kicsi a VGA a gépben ...
Ahogy nézem, várhatóan menni fog a gépemen ... alig várom 😊
@jobbra fordul dologhoz - bocs, hogy ezzel példálózok, de nekem RoF után furcsa is volt elõször, hogy itt nem jelentkezik ez a dolog annyira ... aztán betudtam annak, hogy az újabb tervezés és a nagyobb teljesítmény lehet az oka ...
A propeller (és fõleg a forgómotorok) forgatónyomatéka RoF-ban elég komolyan elõjön, egy Teve vagy DR1 sem fordul elsõre az egyik irányba ...
Viszont kis gyakorlás és pedálmunka után az ember rájön a turpisságokra, és akkor bizony már fodul, csak rá kell jönni a tükkjére.
Gyanús nekem, hogy ez a "nem fordul" ez emiatt lehetett 😊
Fordul az, csak rá kell jönni a mikéntjére 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
A b verzió az, hogy a videó mondjuk valami butított beállításokon lett felvéve, és azért megy ilyen szépen, mert kevesebb fizikai számítást végez. ( minél bonyolultabb a fizikai modell, minél több számítás van, annál erõsebb cpu-t igényel )
De ez csak feltételezés, tény alapja annyi van, amennyit a videóból következtetni lehet! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy lehet hogy a videókari csere elég lesz hogy minimális graffal menegessen, meglehet....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lacusch-nak.
Öreg motorosok. (szerintem nagyon jó)
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
R.I.P. White Europe
Olyan életszagú a dolog nekem,a nehéz észlelhetõség ha szint különbségek vannak vagy a víz felett. Az nyer aki elõbb észreveszi a másikat,ez kb az életben is így volt. Na és persze nem lesznek pikk pakk szétesõ gépek.
Tetszik ez nekem na.
www.smart-bus.hu
Úgy is a magasban harcolunk ,alacsonyra nem megyünk😊
Most megnyugodtam. Eddig feltem hogy a gepemen nem fog menni. Most mar tudom biztosra hogy nem fog menni....
I5 proci, 4 G ram es levett grafikaval London felett elfogadhatatlan fps...
En maradok az il2-nel.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
4 magos 3GHZ es van az meg nem tom elég e az 580 alá. Még az 560 at elvinné a 460 alá jó is de ehhez nem értek. Volt már olyanom,hogy bitang videó kártya gyengus procival majd amikor procit cseréltem leesett az állam,hogy mennyivel jobban ment .
www.smart-bus.hu