IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küldtem Privet Szepy!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Most kell elindítani egy nagyszabású sz.gép beszerzést a cégnél, Ata 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

VO101Tom
Aha, ok. Programozáshoz nem értek, csak azt látom, hogy nálam a procit csak a 3ds max tudja kiakasztani úgy, hogy mind a 6 szálon 100%-os terhelést produkáljon. Photoshop 4, játéknál, más programoknál max 2... Amikor processzor teszteket olvastam nemrég, ott is azt fejtegették, hogy a kevesebb mag, de nagyobb frekvencia jobb a játékokhoz, mert azok úgysem futnak ennyi szálon.

www.pumaszallas.hu

Nem, ez csak egy gondolat a részemrõl. Mivel a Sanyo cikkében szereplõ videó az i5 + 6870 pároson 4x élsimítással nagyon szépen fut, ezért gondolom, hogy jól optimizáltnak kell lennie. Viszont akármennyire jól optimalizált, ilyen szintû számításokat egy szálon már nem lehet leprogramozni... én úgy gondolom, hogy azonos mhz-n a többmagos procik jelentõs elõnyt fognak élvezni.

A b verzió az, hogy a videó mondjuk valami butított beállításokon lett felvéve, és azért megy ilyen szépen, mert kevesebb fizikai számítást végez. ( minél bonyolultabb a fizikai modell, minél több számítás van, annál erõsebb cpu-t igényel )

De ez csak feltételezés, tény alapja annyi van, amennyit a videóból következtetni lehet! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Errõl lehet már olvasni valahol, CoD hány magot használ majd ki?

www.pumaszallas.hu

Biztos, hogy nem... nagyon gyenge a procid! 😞 Ahhoz, hogy egy közepesnek mondható i5 + HD6870-n ilyen szépen fusson, tuti, hogy több magra optimalizált, vagyis a 4 magos 3GHz felett, plusz egy 4850 ( vagy NV-s párja ) szerintem minimum kelleni fog ahhoz, hogy megfelelõen fusson kompromisszumokkal.

www.smart-bus.hu

szekelyland
E5300 , 4 giga Ram és en210 videókártyának nevezett valami a Pciex slotban - még az il2 se megy fullon.... De lehet h 10000 m-en majd simán megy nekem majd,....

Amúgy lehet hogy a videókari csere elég lesz hogy minimális graffal menegessen, meglehet....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Jah, kérem én este 9 után második gyerekkoromat élem 😊) Csak a képeket nézegetem, a betûket nem <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
A Pcpilot-on Sanyó leírta. 😊

repvez
Nekem is nagyon tetszik talán egy kicsit lehetne ritkább és világosabb a fekete füst amit a gép huz maga után mert igy nem lehet látni belöle semmit.
Basszus! Kezd vissza térni az életkedvem a COD-al kapcsolatban! Ez a videó nagyon jó! Jók a hang, nem akad, és nyomjelzõ is nagyon fasza! Vajon milyen gépen futtatták?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#taps><#taps><#taps><#eljen> Gratilálok!

Na végre egy normális videó ráadásul hanggal! Ez már nekem is nagyon tetszik! Ugyan még nem akartam leesni a székrõl, de már lejjebb csúsztam rajta 😊)))

Nohab
Nem akarok izélni, de én szabályosan megijedtem mikor elkezdte osztani az áldást. <#idiota> Elõre várom már a mk 108-at 😄
Her Laca
<#taps>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
OFF:

Lacusch-nak.
Öreg motorosok. (szerintem nagyon jó)

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sírok... nálam TOP 10-s film!!! 😄

www.smart-bus.hu

acidrain
Ezaaz! Ezaazz!

Nagyon jóó! <#eljen>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vanvéjtiket félútig! 😄

www.smart-bus.hu

V Domino
Fene se akar elrepülni Londonig,jó lesz nekem elpatkolni a kanális közepén is.<#hehe>

R.I.P. White Europe

acidrain
Köszönöm pajtás! <#taps>

Her Laca
A bal alsó sarokban a gázadást nem százalékban hanem egy kis csúszkával jelzik.

Her Laca
Én azt hiszem ,gondolom,hogy el lehet felejteni az alacsony magasságon kis sebességgel való harcot. Legalábbis ezt szûrtem le az olvasottakból.
Olyan életszagú a dolog nekem,a nehéz észlelhetõség ha szint különbségek vannak vagy a víz felett. Az nyer aki elõbb észreveszi a másikat,ez kb az életben is így volt. Na és persze nem lesznek pikk pakk szétesõ gépek.
Tetszik ez nekem na.

No igen... az 580 mellé dukál egy négymagos 4GHz környékén. Meglássuk... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ugyan már😊 Orosz nagyvárosok felett mit csinál az Il2 ha zummolsz?
Úgy is a magasban harcolunk ,alacsonyra nem megyünk😊

szekelyland
Ok
Most megnyugodtam. Eddig feltem hogy a gepemen nem fog menni. Most mar tudom biztosra hogy nem fog menni....

I5 proci, 4 G ram es levett grafikaval London felett elfogadhatatlan fps...
En maradok az il2-nel.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Igazán nincs mit 😊

Sanyo
Csak béna vagyok, bocsánat a felesleges hozzászólások miatt.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Sanyo
Miért nem jelenik meg a link?

www.pcpilot.hu

Sanyo
Mégegyszer, szóval kösz Pogi, [url=Bf 109 E3 és Hurri videó.]rövidhír. 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
A videó alapján fordul ez gond nélkül,de majd,ha ollózni akarunk legfeljebb akkor levett gázzal tesszük azt jobbra váltásnál.

Sanyo
Kösz Pogi, [url=Bf 109 E3 és Hurri videó.]rövidhír. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Lehet😊 Biztos ami ziher ,de megkockáztatom ,hogy lehet proci is kéne.
4 magos 3GHZ es van az meg nem tom elég e az 580 alá. Még az 560 at elvinné a 460 alá jó is de ehhez nem értek. Volt már olyanom,hogy bitang videó kártya gyengus procival majd amikor procit cseréltem leesett az állam,hogy mennyivel jobban ment .

GTX 580 lesz ebbõl!!! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Azt a betyár😊 De jók a nyomjelzõk,no meg a hangok.
Különben meg nem érdekel ,hogy fordul😊 majd B&Z lesz ,forgolódjon a hurri meg a spit.😊

V Domino
Elég simán fut,nem nagyon láttam röcögést.Jó lesz ez!!<#taps>Hangok is faszák.

R.I.P. White Europe

Ahhh... jöjjön mááááán... 😊)

www.smart-bus.hu

Papa01
De durva ez a grafika.... <#worship>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Zpogi
CoD:E3-as messzer-videó hanggal<#taps>:

VO101Tom
- right turn is not really different from left turn on hurricane. Opposite for Bf-109 E3 - its almost dont do right turn

ez nekem azt jelenti a hurrinál nincs különbség, az E3 viszont "majdnem nem fordul jobbra". Kérdés pedállal játszott-e vagy autorudder-el, mekkora sebességen próbálta, egyáltalán mit csinált elõtte. Egy video sokkal többet jelentene, mint ilyen noname akárkik fórumra dobott listája. Csak felqrják az ember agyát vele.

Kíváncsi leszek erre, mert lehet elméleteket gyártani, hogy a légcsavar forgásiránya és a légellenállása mit és mennyit befolyásol az orsózási sebességeken, de akkor ezt csinálja is meg minden gépen.

www.pumaszallas.hu

Én is nagyon várom már! 😊 Az biztos, hogy lesznek bosszantó hibák, de remélem, hogy majd az elsõ 1-2 tapasz orvosolja ezeket. 😊

www.smart-bus.hu

acidrain
Akkor megnyugszok. 😊

Olyan rég óta várjuk már ezt a szimulátort, és minél közelebb van a kiadás dátuma, annál türelmetlenebb vagyok. 😊

Dehogyis... kiadás elõtt 1-2 héttel szokott kezdõdni a sokszorosítás! 😊 Van még idejük...

www.smart-bus.hu

acidrain
Én sem azt írtam, hogy nem fordul, hanem azt, hogy nem nagyon.
Mindegy, majd kiderül.

Sztem a végsõ verzióval tesztelnek, mivel ha Olegék tényleg ki akarják adni március végén a Cliffs of Dover-t, akkor már a gyártósoron kellene lennie a DVD-k nek. (bár fogalmam sincs, hogy mennyi idõ míg elkészítenek nagyüzemben egy csapat DVD-t, és az is relytéj, hogy milyen darabszámmal fogják kiadni)

Ha csak a bétánál tartanak, és még ez után akarják kijavítani a hibákat, akkor a büdös életbe nem fogják kiadni.

Her Laca
Nem azt mondják ,hogy nem fordul ,hanem ,hogy nem olyan jól. Persze nem tudom ,hogy a valóságban mennyire volt ez így ,de gondolom ez a béta teszt így biztos kijavítják a hibákat már ha találnak ,és persze ha ez a jobbra fordulósdi tényleg hiányosság.

acidrain
Eredeti felvétel, erõsen döntött jobbossal kezdenek:

acidrain
Mi az, hogy nem nagyon fordul jobbra???

Olegék ezek szerint nem nézik a tecsövedet:

Zpogi
Biztos sokat nézték a historychanel-t. A múltkor volt rajta egy mûsor,ott ugyan ezt mondták messerekrõl 😞. Csak pislogtam,mint hal a szatyorban.

Szerintem a béta-teszterek nyomják.