IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
A b verzió az, hogy a videó mondjuk valami butított beállításokon lett felvéve, és azért megy ilyen szépen, mert kevesebb fizikai számítást végez. ( minél bonyolultabb a fizikai modell, minél több számítás van, annál erõsebb cpu-t igényel )
De ez csak feltételezés, tény alapja annyi van, amennyit a videóból következtetni lehet! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy lehet hogy a videókari csere elég lesz hogy minimális graffal menegessen, meglehet....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lacusch-nak.
Öreg motorosok. (szerintem nagyon jó)
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
R.I.P. White Europe
Olyan életszagú a dolog nekem,a nehéz észlelhetõség ha szint különbségek vannak vagy a víz felett. Az nyer aki elõbb észreveszi a másikat,ez kb az életben is így volt. Na és persze nem lesznek pikk pakk szétesõ gépek.
Tetszik ez nekem na.
www.smart-bus.hu
Úgy is a magasban harcolunk ,alacsonyra nem megyünk😊
Most megnyugodtam. Eddig feltem hogy a gepemen nem fog menni. Most mar tudom biztosra hogy nem fog menni....
I5 proci, 4 G ram es levett grafikaval London felett elfogadhatatlan fps...
En maradok az il2-nel.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
4 magos 3GHZ es van az meg nem tom elég e az 580 alá. Még az 560 at elvinné a 460 alá jó is de ehhez nem értek. Volt már olyanom,hogy bitang videó kártya gyengus procival majd amikor procit cseréltem leesett az állam,hogy mennyivel jobban ment .
www.smart-bus.hu
Különben meg nem érdekel ,hogy fordul😊 majd B&Z lesz ,forgolódjon a hurri meg a spit.😊
R.I.P. White Europe
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ez nekem azt jelenti a hurrinál nincs különbség, az E3 viszont "majdnem nem fordul jobbra". Kérdés pedállal játszott-e vagy autorudder-el, mekkora sebességen próbálta, egyáltalán mit csinált elõtte. Egy video sokkal többet jelentene, mint ilyen noname akárkik fórumra dobott listája. Csak felqrják az ember agyát vele.
Kíváncsi leszek erre, mert lehet elméleteket gyártani, hogy a légcsavar forgásiránya és a légellenállása mit és mennyit befolyásol az orsózási sebességeken, de akkor ezt csinálja is meg minden gépen.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Olyan rég óta várjuk már ezt a szimulátort, és minél közelebb van a kiadás dátuma, annál türelmetlenebb vagyok. 😊
www.smart-bus.hu
Mindegy, majd kiderül.
Sztem a végsõ verzióval tesztelnek, mivel ha Olegék tényleg ki akarják adni március végén a Cliffs of Dover-t, akkor már a gyártósoron kellene lennie a DVD-k nek. (bár fogalmam sincs, hogy mennyi idõ míg elkészítenek nagyüzemben egy csapat DVD-t, és az is relytéj, hogy milyen darabszámmal fogják kiadni)
Ha csak a bétánál tartanak, és még ez után akarják kijavítani a hibákat, akkor a büdös életbe nem fogják kiadni.
Olegék ezek szerint nem nézik a tecsövedet: