IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bgabor
    Bizony,az IL-2 ben én is a szárnygépágyúkat bírom a legjobban. Főleg a korai,géppuskás nélküli változatot. Ellenben az orosz nyelvű fedélzeti műszerekkel nem tudok mit kezdeni. A németeket még csak csak kibogarászom a mértékegységekből (nyilván amin Celsius fok van,az lessz a motorhőmérséket mérő,amin km,az a magasság,amin km/h az a sebességmérő :-)),de a cirill macskakaparást nem tudom értelmezni. Ezért jók az amcsi eredetű,de orosz felségjelű gépek,ott az angol műszerek miatt mindig rögtön képben vagyok.

Más: Nem terveznek Ju-88 addont? Mert ha már Mistrel van a játékban,akkor nemigazán értem,hogy a natúr Ju-88as miért nem repülhető...

Megint más: Nem tudja valaki,miért billeg veszettül a Bf-110es szárnya taxizás közben? Nagyon szeretem azt a gépet,iszonyatos fegyverkombinációkkal lehet felszerelni,és jól repülhető. Az az igazság,hogy sokkal jobban bírom a kétmotorosokat,mint az egymotoros vadászokat. Amcsiknál is csak a P-38 jön be.