IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    hú, spit vs-ről jövök, nem volt 110-es, ezért fókával repültem, atyaúristen megváltás volt leszedtem kb 3 perc alatt 3 spit IX-est, aztán elindultam a túlpartra, megtámadtam egy gépet, de nem tudtm befejezni a munkám mert 2 en csaptak magasból, visszakergettek franciaországig, de végül megunták. Akkor visszaindultam, de a nagy önbizalomban csak 2000ig emelkedtem ezért megint felettem volt egy spit, ami kergetett, mig menekültem keresztezte az utam egy thud, hiba volt Aztán a spitet lekapták mögülem, de rámszakadt egy másik és egy thud. A spitet sikerült megsebeznem, mikor elgyökérkedett előttem, de csak megsebeztem, a thud meg nagy lyukakat harapott a szárnyamba, és majdnem átestem, de ekkor megint kaptam segitséget. Füstölve meglyuggatva visszavergőttem a legközelebbi reptérig, és besiklás közben fogyott ki az üzim. Állati volt, rendesen felment párszor az adrenalinszint