IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Ha leveszitek a Visual effekteket low-ra akkor megszűnnek a fagyások. Egyébként a robbanásokkal van a baj,az okozza az egészet :( Az elején rendszeresen kifagyott nekem,valszeg én laggoltam,de ez a módszer megoldotta a problémánkat.

A prop pitch néha működik néha nem én azt vettem, észre,hogy ált. kiemeléseknél nem tekeri vissza. Viszont,ha kikapcsolod és elkezded visszatekerni,majd újra bekapcsolod olyankor meg egy kicsit túl pörgeti,de megint működik egy darabig.

Ja,még egy észrevétel,ha leveszed low-ra a visual effekteket akkor nem látszódnak a robbanások ugye,ezáltal nincsenek légvédelmi pamacsok sem és így nem is sérülsz akármennyit repkedsz az enemy reptér felett.