IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én kérlek amióta a GUS kiöregedett mindig Creative hangkártyákat használtam.
Egy kivétellel. Volt egy MonserSound MX300 (Aureal Vortex chip muzsikált rajta) hankütyüm ami az akkori (és a mostani) Creative cuccokat simán verte. Ezt a céget mondjuk a Creative tette lapátra, nem véletlenül. Szóval volt nekem mindenem, AWE32, 64; Live, Audigy. De ez a Xonar simán alázza a Creative cuccait. Kurva jól szól! Jó, mondjuk a fülesem is Creative (Fatal1ty) de ez más lapra tartozik. Egy szó mint száz nem bántam meg, hogy "kidobtam" az Audigy-t.
Azért a történethez az is hozzátartozik, hogy régen (amikor "kijött" az Audigy) a Creative ügyfélszolgálata nagyon-nagyon jó volt!!!
Volt egy bug a gyári driverben ami hazavágta (annyira, hogy reinstall kellett!!!!) a magyar (és csak ezt) Windóz XP-t.
Kurvára elkapott az ideg, hogy nem kevés pénzt kiadott az ember a kártyára és szar. Írtam a supportnak MAGYARUL! egy emilt és csodák csodája magyarul!! válaszoltak is rá. Nagyon-nagyon elnézést kértek, tudtak a problémáról és kérték a címem. Megadtam és írta a csaj, hogy küldi a javított drivert. Eltelt vagy két hét, semmi. Megint írtam neki, hogy most akkor mi van.
A csaj megint nagyon elnézést kért és biztosított, hogy feladta de mivel nem kaptam meg ismételten feladja. Na ez meg is jött (gondolom a hülye fasz postásnak elég volt egy driver cd) és tökéletes is volt az XP-hez.
(mondjuk a köcsög postás fejét megnéztem volna amikor rájött, hogy nem audió cd-t lopott :D )