IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Relax99
il-t hogy updateljem 4.10-re? most az up+409 van fent

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Her Laca
Ne mondj ilyet. Kb egy mai közepes konfig alatt menni fog az. Most amin a kiállításon játszottak vele ha jól rémlik gtx460,a procit nem tudom de gondolom 4 magos,de 2 maggal is jónak kell lenni,valamint ram az tuti kell 4 giga.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egy Paksi atomerõmû !😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Fogalmunk sincs.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ennek a Cliffs of Dover-nak mi a gépigénye?
Hát a gép miatt van mint az kiderült :S nem baj lesz ez még máshogy is !😊
csak még a távolban levõ gépek azonosítása megy nehezen :S

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Egy jó tanács. Teljesen mindegy milyen magasra mész,mindig lesz valaki aki magasabban lesz😊 Én személy szerint azt a megoldást részesítem elõnyben,hogy ha észreveszek egy magasabban lévõ gépet bizony kitérek,és vagy máshol fölé emelkedek,vagy hagyom a fenébe.
Laggolás az nem biztos,hogy a géped miatt van.

Érdekes volt a tegnap este repkedés a Waron . G10,és K4 mentem de a veresek valahogy mindig egy 1000-sel felettem jártak ! :S lett is baj bõven belõle , de valahogy mindig 3am jöttek rám :S De Szepy mester kihúzott a bajból és lelõtte azt a ronda P51-et ,ezért nagyon hálás is vagyok neki😊 Bár volt egy két bánázásom :S pl : Atát ellenségnek néztem mert szembe jött velem és lõni akartam mikor az utolsó pillanatban vettem észre hogy az egy Fóka 😊
tapasztalatom : mikrofon füles nélkül tilos repülni mert veszélyes ez ilyen komoly szervereken , kell egy új gép a laggolás miatt 😊 és meg kell szokni ezt a 4.10 😊

fecska
nem félnek hogy belaggol és egymásnak mennek?<#mf1><#idiota>vagy ki van kapcsolva a sérülés?<#banplz>

Relax99
Hyperlobby hol tárolja a beállításokat, friends listát?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Zpogi
A Puma fórumon találtam:

MIG-15UTI cockpit panoráma

És a balatoni IL2-es kiemelésérõl néhány videó:

Off: Szerintem ez is érdekes lesz:
jet thunder

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Ha már ilyen közel van a kiadás dátuma, végre megmondhatnák a CoD gépigényét.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Willenbrock
Én a wings Over Vietnammal szoktam néha repkedni,de moddolva persze hogy az északi oldalon is tudjak kampányt játszani.Egész élethû modellek és fülkék vannak a Mig-21 hez.A fizika nem a legjobb,manõver közben gyorsan lassulnak a gépek,közel sem érik el a 2 machot stb.Az R-13Sz-el nem könnyû leszedni egy célpontot-ha éppen fordul szinte lehetetlen.Korai 21-eseken ebbõl 2 db van és még gépágyú sincs,a kísérõket hamar leszedik.Azért volt hogy 2 R-13-al 3 Skyhawkot leszedtem,túl közel repültek egymáshoz.Amúgy a kampány felénél már senki nem élt a századból rajtam kívül 😞 OFF vége.

Sanyo
A most megjelent friss infókkal kiegészítettem és javítottam az Il-2 Sturmovik - egy fejlesztés története címû írásomat. Ha elírást, vagy hibát találtok benne, szóljatok. 😊

www.pcpilot.hu

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszi a tippeket, megnézem a servereket...

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

szó szerint ég és föld. kiakadtam a b-52-õt alig utolérõ mig-23-tól meg a phantom által ledogolt mig-21-tõl, mint ahogy a majdhogynem antigravitációs f-18-tól.
nincs egy jó szim ebbõl az idõszakból

szekelyland
bezzeg ha orosz játék lenne akkor kb fordítva lenne, a disznó kapitalisták gépei a nyomábban se lennének a dicsõ kommunista repgépiparnak...
Mondjuk aerodinamikai tervezésben ez valahol igaz is volt tudtommal....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Amelyik neked jólesik 😊

Ma este én Szepy mesterrel a WarCloudson leszünk anyaország szerinti 8 órai kezdettel, 4.10-el barátkozni

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Battle of Britain pl.

off: Leszedtem egy ilyen olcsó szimhez(wings over europa) ilyen külsös gépeket, mint mig-23, mig-21, f-18, f-16.
Tapasztalatok: F -18, egyhelyben megfordul és küldinként 8 gép minimum. Ha a hudon kivûl van a gép és kilövöm a rakétát az is talál sokszor. 500nál több lõszere van, ami ellõ 1.4 km-ig is.
f-16: ekte ugyanez.
Mig-23: Képtelen visszintes repülésben túllépni a hangsebességen hátranyilazott szárnyal, a rakétáknak nem elég ha hudon belül van az enemy, a célkeresztnek közvetlen rajta kell lennie, és akkor is sokszor mellé, 90 lõszerem van, de vmiért mindig hamarabb kifogy repülésenként, lesz belõle 60, majd 40 db. a lõvedékek pedig egy 600 méterre levõ phantomtól, (amit nem érek utól forzassal mert 960 nál nem megy tovább a gép hátranyilazva se) lepotyognak, tehát nem bir 600 méterre se ellõni.
Mig-21: Ekte ugyanaz mint a 23-as csak még fordulni se lehet vele, ahogy bedöntöd, mindig magától továbbdöl, és ha huzod nem reagál, a phantom 3 szor körberepül. A flaps se segitett.
Tudtommal azért ennyire nem voltak szarok a migek, eléggé felhuzott hogy direktbe igy elkúrták, igaz külsõsök, csak azt sajnálom hogy nincs olyan szim ahol végig lehet a hidegháborút repülni.

Sziasztok!
No, fent a 4.09, az UP 2.01 frissítve, hyperlobby. Melyik szervert repüljem?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

meg tudja nekem valaki mondani hogy a mig-23 ban tényleg csak 96 lõszer van-e, és hogy az f-16 ban tényleg van-e 520?

az már csak természetes!😊

Zpogi
És Hiszek egyet! <#papakacsint>

óh most lebuktam, bûnöztem, és három estén is p-39 el repültem, elmondok pár miatyánkot😊

Én láttam anno nagyon tetszett 😄 csak hát nem játszák túl gyakran a tévében :S

VO101Tom
sokat magyarázkodsz... ez már gyanús... <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Szívbõl gratulálok! Ugye hogy tudsz te is ha kicsit használod a fejed és odafigyelsz arra amit mondanak neked.

A népek itt szívesen segítenek, de azt ne várd el tõlük hogy szánkón is húzzanak.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

spittel, lavorral nem repülök, max egy körig poénból ha repülök is vörös oldalon nagyonnagy ritkán p-39-el megyek vagy vmi hasonlóban amiben van is kihivás,meg ha nincwsenek elegen a vörös oldalon akkor vagy ha vki megkér de azé' még kék maradtam😊

Her Laca
Én nyugodt vagyok😊)

Her Laca
ne szépítsd ,ne szépítsd. Megszûnõben vagytok😊 Nem szégyen az😄
Amúgy csak aggódtam,mert akkor ugyi nincs kit lelõni.

Más. A BOB on ténfergek éppen,hogy micsoda mészárlás van ott.
Van vagy 10 igen jó kék oldali srác,csóró veresek folyamatosan panaszkodnak. Jó ezt látni😊))

a messzer a fav nyugi már😊

qattóül a kis aircobrázástól még nem leszek az😊

kék vagyok de olyan szép az az aircobra, nem lehet nem repülni😊

VO101Tom
Messengeren sem láttam fent egy ideje, már akartam is kérdezni mi van Drebillel.

www.pumaszallas.hu

Hali Laca !
Már nagyon látszik hogy öregszel ha, csak engem látsz fenn a 77-esek közül <#crazya><#crazya>.
Egyedül Drebil az aki idõ hiány és gép hiba miatt nem repked.
Amúgy kösz jól és csöppet sem vagyunk szétesve.
Her Laca
A lobby az más😊 Ez csak a szóban való beszélgetést segíti.

VO101Tom
TeamSpeak a teljes neve, a 3-as verzióval lehet fellépni a szerverre. Élõszavas kommunikáció megy ezen, egyszerre csak egy valaki beszélhet, beszédhez adógombot kell beállítani. A mûködése ebbõl a szempontból nagyon hasonló a katonai-polgári rádiózásban használt készülékekhez.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Hála az istennek😊 Öröm és bódottág😊

Her Laca
A Ts egy kommunikációs program Innen
tudod letölteni a TS3at. Telepíted majd csinálsz egy új csatlakozást a privátban elküldött dolgokat beírod ,ja ott adj egy nevet magadnak.
Itt belépsz valamelyik szobába ahol vannak ,köszönsz és mindenki boldog lesz.
Egy mikrofon az nem árt hozzá😊

VO101Tom
<#smile><#eljen>

www.pumaszallas.hu

Figyeljetek még egyszer átnéztem azokat amiket válaszoltatok nekem és sikerült megcsinálni ezt a Hyperlobbyis dolgot is és átolvastam a Doksikat is és most már megértettem. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak akik segítettek és elnézéseteket kérem ha már a polafonon voltatok tõlem!!!!! Még egyszer bocs és köszi a segítséget.
Törölt felhasználó
Köszönöm.Nem szeretnék tudatlannak tûnni,de mi az a Ts?Én hyperlobbiba szoktam indítani és ennyi.
Her Laca
Ts3

Törölt felhasználó
Az igazán remek lenne csak aztis légyszíves,hogy melyik verzió kell.
Her Laca
Ts en szoktak lenni a srácok. A 77 esek ts én.Az oldalukról beléphetsz .
Vagy privátban elküldöm egy pill

Törölt felhasználó
Ezeken én is szoktam de magyarokkal ritkán találkozok pedig jó lenne "összedolgozni" néha<#nevetes1>