IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
csak még a távolban levõ gépek azonosítása megy nehezen :S
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Laggolás az nem biztos,hogy a géped miatt van.
tapasztalatom : mikrofon füles nélkül tilos repülni mert veszélyes ez ilyen komoly szervereken , kell egy új gép a laggolás miatt 😊 és meg kell szokni ezt a 4.10 😊
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
jet thunder
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pcpilot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
nincs egy jó szim ebbõl az idõszakból
Mondjuk aerodinamikai tervezésben ez valahol igaz is volt tudtommal....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ma este én Szepy mesterrel a WarCloudson leszünk anyaország szerinti 8 órai kezdettel, 4.10-el barátkozni
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Tapasztalatok: F -18, egyhelyben megfordul és küldinként 8 gép minimum. Ha a hudon kivûl van a gép és kilövöm a rakétát az is talál sokszor. 500nál több lõszere van, ami ellõ 1.4 km-ig is.
f-16: ekte ugyanez.
Mig-23: Képtelen visszintes repülésben túllépni a hangsebességen hátranyilazott szárnyal, a rakétáknak nem elég ha hudon belül van az enemy, a célkeresztnek közvetlen rajta kell lennie, és akkor is sokszor mellé, 90 lõszerem van, de vmiért mindig hamarabb kifogy repülésenként, lesz belõle 60, majd 40 db. a lõvedékek pedig egy 600 méterre levõ phantomtól, (amit nem érek utól forzassal mert 960 nál nem megy tovább a gép hátranyilazva se) lepotyognak, tehát nem bir 600 méterre se ellõni.
Mig-21: Ekte ugyanaz mint a 23-as csak még fordulni se lehet vele, ahogy bedöntöd, mindig magától továbbdöl, és ha huzod nem reagál, a phantom 3 szor körberepül. A flaps se segitett.
Tudtommal azért ennyire nem voltak szarok a migek, eléggé felhuzott hogy direktbe igy elkúrták, igaz külsõsök, csak azt sajnálom hogy nincs olyan szim ahol végig lehet a hidegháborút repülni.
No, fent a 4.09, az UP 2.01 frissítve, hyperlobby. Melyik szervert repüljem?
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
A népek itt szívesen segítenek, de azt ne várd el tõlük hogy szánkón is húzzanak.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy csak aggódtam,mert akkor ugyi nincs kit lelõni.
Más. A BOB on ténfergek éppen,hogy micsoda mészárlás van ott.
Van vagy 10 igen jó kék oldali srác,csóró veresek folyamatosan panaszkodnak. Jó ezt látni😊))
www.pumaszallas.hu
Már nagyon látszik hogy öregszel ha, csak engem látsz fenn a 77-esek közül <#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>.
Egyedül Drebil az aki idõ hiány és gép hiba miatt nem repked.
Amúgy kösz jól és csöppet sem vagyunk szétesve.
www.pumaszallas.hu
tudod letölteni a TS3at. Telepíted majd csinálsz egy új csatlakozást a privátban elküldött dolgokat beírod ,ja ott adj egy nevet magadnak.
Itt belépsz valamelyik szobába ahol vannak ,köszönsz és mindenki boldog lesz.
Egy mikrofon az nem árt hozzá😊
Vagy privátban elküldöm egy pill
<#papakacsint>#papakacsint>