IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

jsgme.exe-ben kiválasztani a "Stock_4.10" komponenst (és csak azt). Ezt követõen akár lobbyból, akár offline indítjuk, a játék modok nélküli, alap 4.10-ként indul el.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Relax99
vagy a 4.10--val nem is lehet megoldani, hogy a modok mûködjenek?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Her Laca
<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Már vártam mikor szólsz be <#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
😄 Szepy! Ne mosdasd a szerecsent😊Gyakorold azt a leszállást ! És jó lesz a statod.DDDDDD

Relax99
Ezt már néztem én is, én úgy kezdtem, hogy felraktam a 4.10-et természetesen így nem indult el, aztán találtam egy olyat hogy upupdate.exe upupgrade.exet nem láttam. azzal felfrissítettem az up-t de olyan menüpont nincs benne, hogy 4.10, jsgme-ben van stock 4.1, de úgy ugyebár kikapcsol minden modot anélkül meg szimplám 4.09

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

most mennyi memóriád van? min. 2-vel már simán fut a game.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A Rise of Flight-nak ez a javasolt konfigurációja:

CPU Intel® Core™ Quad 3 GHz or Intel i7 3 GHz
RAM 4 Gb or higher
Free Hard Drive space 10 Gb
Graphics Card 1024 Mb, GeForce GTX 285/Radeon ATI 5850/HD5850

Vélhetõen ennél több kell majd neki, hogy valóban élvezhetõ legyen. Nyilván marketing okokból el fog indulni egy 3 éves gépen is valamilyen szinten.

Hello, nincs mit, viszont amikor lelõttem azt a 3 p-38-ast és úgy tettem le a kifutóra a gépet, mintha hímes tojás lenne, erre te majdnem belémcsapódsz, úgy megijedtem, hogy kitörtem a futót. Na ekkor egy kicsit ideges lettem, mert az új szabály szerint ha töröd a futót, vagy kényszerleszállsz, nem nyomhatsz refly amig ki nem ugrasz. A bail pedig nem mutat jól a statomon és a pontokat sem kapom meg 100%-ban <#gunyos1>

nincs valami ötleted, hogy tudnám mig-23-al áttörni a hangsebességet? Forzással 25 % üzemanyaggal rakéták nélkül nem tudtam tartani a lépést f-5 ösökkel, és nagy magasságból (17 ezer) zuhanva se birtam 1300-at elérni. És miért akad el állandóan az ágyú? multkor 26 lövedék után nem müködött tovább. Neked a mirage factory féle mig-21-ed van?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Jó erõs gép mindenhez kell mostanában. Nem hiszem ,hogy egy 100 ezres proci ,vagy egy full videó kártya kéne neki. De majd kiderül.

Her Laca
Itten megtalálod a választ

Olvasd el figyelmesen!

oké,de a fullhoz tuti kell egy jó erõs gép4😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Relax99
il-t hogy updateljem 4.10-re? most az up+409 van fent

Her Laca
Ne mondj ilyet. Kb egy mai közepes konfig alatt menni fog az. Most amin a kiállításon játszottak vele ha jól rémlik gtx460,a procit nem tudom de gondolom 4 magos,de 2 maggal is jónak kell lenni,valamint ram az tuti kell 4 giga.

Egy Paksi atomerõmû !😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Fogalmunk sincs.

Ennek a Cliffs of Dover-nak mi a gépigénye?
Hát a gép miatt van mint az kiderült :S nem baj lesz ez még máshogy is !😊
csak még a távolban levõ gépek azonosítása megy nehezen :S

Her Laca
Egy jó tanács. Teljesen mindegy milyen magasra mész,mindig lesz valaki aki magasabban lesz😊 Én személy szerint azt a megoldást részesítem elõnyben,hogy ha észreveszek egy magasabban lévõ gépet bizony kitérek,és vagy máshol fölé emelkedek,vagy hagyom a fenébe.
Laggolás az nem biztos,hogy a géped miatt van.

Érdekes volt a tegnap este repkedés a Waron . G10,és K4 mentem de a veresek valahogy mindig egy 1000-sel felettem jártak ! :S lett is baj bõven belõle , de valahogy mindig 3am jöttek rám :S De Szepy mester kihúzott a bajból és lelõtte azt a ronda P51-et ,ezért nagyon hálás is vagyok neki😊 Bár volt egy két bánázásom :S pl : Atát ellenségnek néztem mert szembe jött velem és lõni akartam mikor az utolsó pillanatban vettem észre hogy az egy Fóka 😊
tapasztalatom : mikrofon füles nélkül tilos repülni mert veszélyes ez ilyen komoly szervereken , kell egy új gép a laggolás miatt 😊 és meg kell szokni ezt a 4.10 😊

fecska
nem félnek hogy belaggol és egymásnak mennek?<#mf1><#idiota>vagy ki van kapcsolva a sérülés?<#banplz>

Relax99
Hyperlobby hol tárolja a beállításokat, friends listát?

Zpogi
A Puma fórumon találtam:

MIG-15UTI cockpit panoráma

És a balatoni IL2-es kiemelésérõl néhány videó:

Off: Szerintem ez is érdekes lesz:
jet thunder

mijki
Ha már ilyen közel van a kiadás dátuma, végre megmondhatnák a CoD gépigényét.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Willenbrock
Én a wings Over Vietnammal szoktam néha repkedni,de moddolva persze hogy az északi oldalon is tudjak kampányt játszani.Egész élethû modellek és fülkék vannak a Mig-21 hez.A fizika nem a legjobb,manõver közben gyorsan lassulnak a gépek,közel sem érik el a 2 machot stb.Az R-13Sz-el nem könnyû leszedni egy célpontot-ha éppen fordul szinte lehetetlen.Korai 21-eseken ebbõl 2 db van és még gépágyú sincs,a kísérõket hamar leszedik.Azért volt hogy 2 R-13-al 3 Skyhawkot leszedtem,túl közel repültek egymáshoz.Amúgy a kampány felénél már senki nem élt a századból rajtam kívül 😞 OFF vége.

Sanyo
A most megjelent friss infókkal kiegészítettem és javítottam az Il-2 Sturmovik - egy fejlesztés története címû írásomat. Ha elírást, vagy hibát találtok benne, szóljatok. 😊

www.pcpilot.hu

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Köszi a tippeket, megnézem a servereket...

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

szó szerint ég és föld. kiakadtam a b-52-õt alig utolérõ mig-23-tól meg a phantom által ledogolt mig-21-tõl, mint ahogy a majdhogynem antigravitációs f-18-tól.
nincs egy jó szim ebbõl az idõszakból

szekelyland
bezzeg ha orosz játék lenne akkor kb fordítva lenne, a disznó kapitalisták gépei a nyomábban se lennének a dicsõ kommunista repgépiparnak...
Mondjuk aerodinamikai tervezésben ez valahol igaz is volt tudtommal....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Amelyik neked jólesik 😊

Ma este én Szepy mesterrel a WarCloudson leszünk anyaország szerinti 8 órai kezdettel, 4.10-el barátkozni

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Battle of Britain pl.

off: Leszedtem egy ilyen olcsó szimhez(wings over europa) ilyen külsös gépeket, mint mig-23, mig-21, f-18, f-16.
Tapasztalatok: F -18, egyhelyben megfordul és küldinként 8 gép minimum. Ha a hudon kivûl van a gép és kilövöm a rakétát az is talál sokszor. 500nál több lõszere van, ami ellõ 1.4 km-ig is.
f-16: ekte ugyanez.
Mig-23: Képtelen visszintes repülésben túllépni a hangsebességen hátranyilazott szárnyal, a rakétáknak nem elég ha hudon belül van az enemy, a célkeresztnek közvetlen rajta kell lennie, és akkor is sokszor mellé, 90 lõszerem van, de vmiért mindig hamarabb kifogy repülésenként, lesz belõle 60, majd 40 db. a lõvedékek pedig egy 600 méterre levõ phantomtól, (amit nem érek utól forzassal mert 960 nál nem megy tovább a gép hátranyilazva se) lepotyognak, tehát nem bir 600 méterre se ellõni.
Mig-21: Ekte ugyanaz mint a 23-as csak még fordulni se lehet vele, ahogy bedöntöd, mindig magától továbbdöl, és ha huzod nem reagál, a phantom 3 szor körberepül. A flaps se segitett.
Tudtommal azért ennyire nem voltak szarok a migek, eléggé felhuzott hogy direktbe igy elkúrták, igaz külsõsök, csak azt sajnálom hogy nincs olyan szim ahol végig lehet a hidegháborút repülni.

Sziasztok!
No, fent a 4.09, az UP 2.01 frissítve, hyperlobby. Melyik szervert repüljem?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

meg tudja nekem valaki mondani hogy a mig-23 ban tényleg csak 96 lõszer van-e, és hogy az f-16 ban tényleg van-e 520?

az már csak természetes!😊

Zpogi
És Hiszek egyet! <#papakacsint>

óh most lebuktam, bûnöztem, és három estén is p-39 el repültem, elmondok pár miatyánkot😊

Én láttam anno nagyon tetszett 😄 csak hát nem játszák túl gyakran a tévében :S

VO101Tom
sokat magyarázkodsz... ez már gyanús... <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Szívbõl gratulálok! Ugye hogy tudsz te is ha kicsit használod a fejed és odafigyelsz arra amit mondanak neked.

A népek itt szívesen segítenek, de azt ne várd el tõlük hogy szánkón is húzzanak.

spittel, lavorral nem repülök, max egy körig poénból ha repülök is vörös oldalon nagyonnagy ritkán p-39-el megyek vagy vmi hasonlóban amiben van is kihivás,meg ha nincwsenek elegen a vörös oldalon akkor vagy ha vki megkér de azé' még kék maradtam😊

Her Laca
Én nyugodt vagyok😊)

Her Laca
ne szépítsd ,ne szépítsd. Megszûnõben vagytok😊 Nem szégyen az😄
Amúgy csak aggódtam,mert akkor ugyi nincs kit lelõni.

Más. A BOB on ténfergek éppen,hogy micsoda mészárlás van ott.
Van vagy 10 igen jó kék oldali srác,csóró veresek folyamatosan panaszkodnak. Jó ezt látni😊))

a messzer a fav nyugi már😊

qattóül a kis aircobrázástól még nem leszek az😊

kék vagyok de olyan szép az az aircobra, nem lehet nem repülni😊