IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem is nagyon szar "élményeim" vannak a hideggel kapcsolatban.
A leghidegebb amikor szopóágon volt az a nyolcvanas évek közepén volt (a pontos időre nem emlékszem de olyan 85-86 körül lehetett).
-27° volt és két napot voltunk a szöcskén úgy (iszonyatos szél fújt és hordott ilyen apró, megfagyott darát amitől olyan érzése volt az embernek mintha kötőtűvel szurkálták volna), hogy csak egy melegedő sátor volt felállítva. Az is szar volt, mert oylan szél fújt, hogy a sátor alját állandóan felszedte és az a kis meleg amit a kályha adott az is kilibbent.
Kb. 2 óránkánt a surranó sarkára egy jégkúp fagyott amitől oylan lett mintha tűsarkúban máskált volna az ember.
Volt katonám akinek az arca, orra, füle megfagyott! Nekem az öregujjam bánta. Mikor hazamentem és készültem a kádba csobbanni. Levetkőztem, mondom mi a faszért koszos az öregujjam eleje? Hát nem koszos volt ...