IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    én veszprémben voltam soros (95-96 augusztus), tompa őr voltam, voltak érdekes dolgok.
    Kint voltunk Vilmapusztán egy mező közepén, kilométerekre minden lakott telpüléstől. Az a tél nagyon kemény volt, nem volt ritka a -20 fok sem, és még áprilisban is hóviharok voltak. Az őrházban pedig nem volt jó a kazán, vizes volt a szén, a rendszer levegős, nem lehetett fűteni, a vizet pedig öt kilométerről egy tanyáról hordtuk kannákban. Magunkra aggattunk mindenféle ruhát hogy valahogy kibírjuk a hideget, éjszaka a pokróc szabályosan ropogott a hidegtől a házban. Egyszer 39 fokos lázzal nyomtam le a szolgálatot, hát nem kívánom senkinek.
    Amikor mentünk vissza a laktanyába reggelente, mindig összefogdoztunk pár kóbor kutyát Veszprémben, és a laktanyában elengedtük őket. A parancsnoknak mindig vörös volt a feje hogy kutyák rohangálnak az alakulótéren :)kicsi laktanya volt...