IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #45280 A storykat kérhetném közzétenni a Milstory weboldalán? Rendszeres olvasójuk vagyok
.
Én már az utójába keveredtem bele,az utolsó előtti vonulásba 22 évesen.
Nagyon nem akartam menni de sajna hamarabb vége volt a sulinak mint ahogy betöltöttem volna a 23 at,így nem volt más választás menni köllött:D
Igen csak 6 hónap(nemröhög!),és tényleg kabaré volt már akkor de én hál istennek jó helyre keveredtem. Nálunk elég komolyan vettek mindent,kiképzést lövészetet,meg persze a fegyelmet is.
5 hónap alatt több katonatársam kapott katonai börtönt fél évre,tényleg komolyan vették a szolgálati fegyelmet...
De! Nem bántam meg,sőt azt mondanám jót tett nekem,pedig tik-takba ment a szoli állandóan,3 hetente lehetett hazamenni ha nem esett ki senki,miközben az átlagkatona kedden bejött a laktanyába és szerdán ment haza 5 napos eltávra.
A szpk-m csak annyit mondott a végén:fiuk lehet ,hogy sok szívás volt meg fegyelmet kellett tartani de maguk legalább katonák voltak.
Én azt mondom igenis hozzák vissza,persze kicsit gatyába rázva a dolgokat,igenis kell minimum 1 év minden fiatalnak.