IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #45270
    Tényleg, Szabadszállás volt a harmadik rettegett hely, Lenti és Rétság mellett. Nálunk a kis gyerekeket avval riogatták, ha rosszak voltak, hogy vagy elviszi az ördög, vagy Lenti fog menni katonának.

Nálunk nem a bünti miatt nem lehetett hazajárni, alapból így volt kódolva a lehetőség. Egyszer ugrott az eltávom, amikor megbuktam őrségben. Szombat délelőtt a laktanya sarkában levő őrtoronyba voltam beosztva, ahol a járműjavító bázis is volt. A bázison ment a gépkarbantartás a sittesek meg takarították az őrtorony környékét és kerítés tövét. Mikor felmentem a toronyba egyből elkezdtem szabályellenesen lepakolni a szimatszatyort, géppityut a sarokba, majd elővettem a könyvemet meg papírt és tollat és elkezdtem írni a reménytelen szerelmeslevelemet. Írogatás közben a fejemnél levő orifon ( vezetékes távbeszélő ) egyszer csak elkezd rángatózni. Kinézek az ablakon, hogy mi a fasz van már, mire látom, hogy a sittesek belegabalyodtak az orifon kábelébe és ezért rántották ki majdnem az orifont az ablakon. Elhajtottam őket a francba a torony alól, majd írogattam tovább. Egy jó idő múlva megint rángatják az orifont, megzavarva lírai hangulatomat és egyben felbaszva az ideget bennem, hogy már egy levelet sem lehet nyugodtan megírni szolgálat alatt, mire hallom, hogy jön valaki felfelé a torony lépcsőjén. Na basszus, mondom magamba, de már ott is volt az ajtóba az ÜTI én meg azt sem tudtam, hogy hogy szedjem össze a cuccomat a négy sarokból. Az volt a mákom, hogy hétvége volt és a saját zászlóalj pk.nk volt az üti, ő meg nem akart nagy cécót a századának, így "csak" a páncélszekrényt dobták rá az eltávos füzetemre.