IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kovács alezredes midőn kiesett a parancsnoki gépjárműből,majd feltápászkodott a felsorakozott állományunk előtt és emígyen szólott hozzánk,latba vetve minden képességét és intelligenciáját kis hatásszünetet tartva. Fiaim!........ (arcán a felismerés jelei tükröződtek) Beszartam.
No de most jut eszembe a karrierem csúcspontja. A zalaegerszegi kerület parancsnokát ,(pihenő időmben fel akart ébreszteni és rázott) ezekkel a szavakkal illettem,természetesen becsukott szemmel,a tudatlanság óvó takarójába burkolózva. Ha még egyszer megrázol ,felkelek és a stokit verem szét a fejeden te gyökér. Majd miután ismét megrázott,és kinyitottam a szemem,szembesültem egy raklap csillaggal a vállapon,és megint nem mehettem haza.