IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Természetesen akadt,de azokat nagyítóval kellett keresni (és a siker így sem volt garantált),és valami tévedés miatt lettek katonák:)

Arra amúgy büszke vagyok,hogy a leszerelésem napján a parancsnokom,könnyes szemmel közölte (Erre tanúim vannak),hogy soha a büdös életben sem látni,sem hallani rólam nem szeretne. És örül ,hogy elérkezett ez a szent nap , hálát is ad érte mindennek aminek hálát lehet adni. A pályafutása csődjének jellemezte röviden ama időszakot amelyet a társaságomban el kellett töltenie,de szenttől hiszi,hogy innentől már csak jobb lehet .
    Azt hozzá kell tennem összesen 2X voltam otthon másfél év alatt ,abból is a második a civil ruhám el hozatalának okán.
    Pl engem Körmendre ,nem akart beengedni a kapus. Na az is egy jó sztori volt:)