IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Én azt hiszem egy időre befejeztem ezt a hányadék játékot.Pilóta karrier módban full realisztukuson(csak mini térkép + térkép ikonok volt be kapcsolva ill. átlátszó fülke be és az elválasztott hajtőmű indítás volt kikapcsolva.)G stukával repültem és 15 bevetésen 17 tankot + egy adag egyéb cuccot lőttem ki, erre ma hazafelé menet a kötelék négyes gépe átkeveredett a bal oldalamra a kettes pedig túl közel volt.Kiadtam a lazítsd a formációt parancsot, hogy ha az AI-k megvadulnak nehogy nekem repüljenek, erre a 4-es gép ahelyett hogy lelassult volna, átvágott balról jobbra mögöttem és nekiütközött a 3-as gépnek, mind a 3 gép felrobbant és a robbanás levitte a szárny végem, kiugrani pedig már túl alacsonyan voltam.Azt hittem a guta megüt!!!!Hiába csinálnak itt patcheket ha az AI ilyen kibaszottul gyenge, rohadna meg az egész 1946.A múltkor is ugyan így Fw-190-esel 46 gépet lőttem ki, még csak nagyon el sem találtak, beültem egy Il-2-es mögé/kicsit alá, a lövész holtterében, erre a SAJÁT bajtársam leszedett hátulról az Il-lel együtt.