IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg ez a fórum azért van,hogy leírjuk a véleményünket,akár tetszik neked,akár nem!
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
Amúgy azon gondolkoztam nemrég, hogy amikor kijött az elsõ pár kép a Il2: CoD-ból (akkor ugye még SoW volt a neve), akkor nagyon pofásnak tûnt a grafikája. Csakhogy azóta eltelt pár év, s a technika és vele együtt a számítógépes játékok grafikája annyit fejlõdött, hogy emiatt is sokan gondoljuk úgy, hogy lehetne ennél szebb.
De francba a grafikával (ami azért nagy elõrelépés lesz az Il2-höz képest), a lényeg hogy hangulata legyen, s némileg komplexebb legyen, mint a nagy elõd.
A láng és a füst azonban teljesen rendben van a fotó alapján, s ez kép meg gyönyörû:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Te Szepy! Lehet nem is olyan csúf ez az égés?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Originally Posted by luthier
There is a full German campaign. Please calm down. The announcement is just a little incomplete.
Sorry about the confusion!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondolom a kiadó ragaszkodott ahhoz,hogy valamely formában benne legyen az IL2 Sturmovik is. Bár számomra ez teljesen egyértelmûnek tûnik ,nem is értettem miért is hanyagolták.
Néztem hol lehetne elõrendelni,de sem az 576,sem a CD galaxis nem foglalkozik vele. Legalábbis eddig még.
www.pcpilot.hu
A PC dome .
Gondolom beállítanak pár szervert,mint annó az Il2 nek.
Mi lesz a lobbyval?
😊))))
vagy inkább 😞(((((
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
annó amikor megismerkedtem a pc vel(nem most volt) 250000-300000 volt egy szuper konfig.
És most is annyi.<#nemtudom>#nemtudom>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Még ki se jött, és már most bajod van vele? <#ejnye1>#ejnye1><#falbav>#falbav>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Bááár gondolkoztam egy kis elqrvuláson, ismerve a szimeket, mondjuk egy Sandy Bridge és GTX460 - 560 ... majd késõbb mellé mégegy 😊
Gondolkodtam még egy hekkelhetõ 6950-esen is ... de az Ati, és ROF-ból okulva nem biztos hogy jobban járnék a teljesítménytöbblettel ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb