IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    ez így van
    régen (3-4 évvel ezelőtt) még én is sokat repkedtem a virtuális égbolton
    minden nap vártam az időt hogy kicsit leülhessek és rrepüljek, mert az kikapcsolt
    volt egy csomó "virtuális barátom", akiket nem ismertem személyesen, de együtt repültünk, lestük hogy mikor lép be a másik a szerverre
    még külföldi ismerősök is akadtak, régi nagy nevek akikkel sokat cseteltem és most azt sem tudom mi lehet velük (grauadler, ultima, krasnaja, és volt egy amcsi kiscsaj is, Jessie, vele sokat repültem, az apja volt a Mighty Demons század vezetője)
    emlékszem előre köszöntek egy csomóan mikor felmentem a lobbyra, pedig nem is ismertük egymást...ez a játék sok embert összehozott
    a régi szép idők :)
    sajnos a cod nekem abszolút nem tetszik, néha il2-zök, kb fél évente egyszer
    a régi szép