IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Mi csinálnánk századot(a Pulikat), de az hogy szinte senki se ér rá, és hogy csak hétvégén tudjunk együtt repülni, az szerintem kevés. Így nem tudnánk összeszokni, rendes csapatmozgásokat végrehajtani, felállítani a hierarchiát, stb stb stb. De ha megcsinálnánk, akkor is komoly századot szeretnék(nem tudom hogy a többiek erről hogy vélekednek) olyat, mint amilyet a pumák oldalán láttam. Mindenki kap rangjelzést, az olyan vén rókák mint én() már azért nem zászlósként kezd, mint a kezdők majd. Lennének kitüntetések stb. stb. stb.

De ha ez nem jön össze, akkor is olyan századot fogok választani ahol azért van szigor és kiképzés, mert egy csiszolatlan gyémánt lakozik bennem() amit az oktatómnak kell megcsiszolnia.