IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot egymással, többükkel együtt is dolgozom, szal a régi csapattal nincs gond. Az online repkedés már más téma. Alig páran repkedünk még, Papi (csak il2 meg Falcon), Tibi, HWick meg én. MMaisternak is megvan, de kétmagos processzoron akad neki nagyon. Isegrim offline repked vele, Shadow meg ahogy hallom már csak jáccós dogszervereken (ő is csak il2-zik). Ikarusz, Nate, és a két Balázs mondta, hogy gépet fejlesztenének miatta, de csak akkor, ha rendbeteszik, hogy normálisan fusson. Lecsonak is gépet kellene hozzá fejlesztenie, Tvr-t nem tudom. Gondolom ő is ez a bugos peccselgetés miatt nem veszi még meg. Yossert és Chewyt viszont elvesztettük, őket már nem köti le ez a repkedés (Chewy WoT-ozik :) ), főleg ha 300+ ba kerülne gyakorlatilag nulláról összerakni egy PC-t monitorral, hotassal, trackir-el együtt. A többieket nem tudom. Szerintem Menyusnak és Mortinak tetszene a bombázgatás, sokkal élvezetesebb mint ilcvóban. De szerintem ők is esélytelenek, Popeye-el együtt, amíg nincs valami online war :)