IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gyakorolni pedig kell és ehhez a legjobb hely a dogszerver. Volt egy időszakunk amikor nagyon szarul ment, warról mindenki letiltva aztán gyakorlás kb. 3 hétig. Utána ismét az élvonalba kerültünk és sokáig ott is maradtunk.
Meg kell tanulni fegyelmezettnek lenni és nem folyamatosan nyomni a rádiót, nehogy véletlenül valaki el tudja mondani, hogy ellenség hat órában. :) Meg kell tanulni rádiózás nélkül fordulót váltani és csak akkor szólni, ha lát valamit az ember, találatot kapott, menteni kell, stb. Csak a lényeget, a lehető legrövidebb módon, de érthetően. Természetesen mi is ki szoktunk engedni egy kicsit, mert nem vagyunk gépek, de ha harc volt akkor fegyelem és figyelem.
Megmondom őszintén, hogy nem szerettem vezérgében ülni, sokkal jobban ment a kísérő szerepe. Vezérként át kell látni a teljes légi helyzetet és én ehhez kissé lassú voltam. Kísérőként azt tettem amit mondtak és ebben nagyon ritkán volt hiba.