IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #45007 Tudod mijki, sokan dolgoznak, suliban vannak nem érnek rá játszani.
Én speciel mikor a gyerek már alszik és én sem tudok, és szar műsor van a tv-ben szoktam egyet reppenni.
A játékok amúgy is elég drágák mostanában. (jöhet az 5000ft-ot mindekni kibír). Pl a CoD-hez nem csak a játék kell, hanem egy komplett igen jó gép, amit nem mindenki engedhet magának.
A fiatalok jó része csajozik ilyen idős korban, vagy haverokkal lóg. Az idősebbek dolgoznak, az "öregek" meg ha idejük van repülnek, ha asszony engedi:)
Nem basztatás képpen, csak jó tanács, de te is joban tennéd, ha tanulnál inkább, vagy a csajokat kergetnéd a játék helyett:) (én a te idődben legalábbis azt csináltam, kerültem is bajba a csajok miatt:) )