IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Qrvára nem szerettem olvasni. Aztán úgy harmadik táján kaptam egy könyvet egyik zeneiskolai osztálytársamtól. A csudálatos Mary volt a könyv. Elolvastam és azóta imádom a könyveket. A klasszikus irodalomban is van nem egy ami kifejezetten jó, szórakoztató. Például a Tartuffe. Kötelező volt de nem nagyon akaródzott elolvasni. Aztán adta a TV (1000 éva, Márkus László volt Orgon), gondoltam megnézem és tudok belőle írni. megnéztem és annyira megtetszett, hogy el is olvastam. De imádom többek között például Ágh Istvánt, Kolozsvári Grandpierre Emilt, Krúdyt, Mikszáthot. De ugyanakkor imádom Stephen Kinget, Stanislaw Lemet is. Olvasni jó, nagyon-nagyon jó.
Könyvet! A pdf-et ki nem állhatom, nem is olvasok könyvet monitoron, könyvolvasót. Lehet maradi vagyok de nekem az olvasáshoz hozzá tartozik maga a könyv. Az illata, a tapintása.