IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Volt egy gyereknek egy 8800GTX je, 10.000Ft-ban, nem tudtam megállni, megvettem . (768mb, 384 bites). Persze kellett táp is melléje, mert a régi abban a pillanatban letiltott ahogy bekapcsoltam a gépet.. (hmmm, pár hónapja még dicsértem, hogy jó ügyes régimódi szervertáp, de hát ez a kártya leveskanállal zabálja az ampert).
    A gépemen levő gémeket kivétel nélkül mimim 40-50 Fps -el viszi 1680*1050, full grafikával (Cod4, 5, Medal of honour airborne, Far Cry2, stb ). Sztem megbírja a CloD-ot is. (E8400 as CPU, 4 Giga Ram)
    A kérdés, honnan a rákból vegyem meg, it Rohadmániában sehol se lehet megkapni a játékot. Odaát anyaországban határközelben (Debrecen, stb) tudtok üzletet ahol meg lehetne venni?