IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ki van itt informatikai szakember.
A problemám a következõ.
Annó szomszédasszonynak megengedtem,hogy használja a netem ,(férj elhagyta,gyerekkel egyedül maradt stb) . Hozott egy wifis routert
,semmi gond nem is volt levelezett,olvasgatott.DE! Jött egy új férj aki (nagyon rendes a srác amúgy) megszállottan filmeket tölt le.
Szóltam neki már párszor ,meg ki is húztam a routerét amikor már ideges lettem,hogy a saját netem nem tudtam rendesen használni.
Igazság az ,hogy em akarok összeveszni velük,ezért tegnap vettem egy wifis routert ,be is üzemeltem ,hibátlan a dolog .
Nos úgy néz ki ,hogy az én routeremhez csatlakoztattam az övéket ,
de le akarom korlátozni a letöltési sebességüket ,kb annyira,hogy netezni még tudjanak ,de egy film az minimum 1,5 3 napig töltõdjön le.
A routerem tudja ezt a Bandwidth Control rule dolgot ahol elméletileg le tudom korlátozni a sebességet,de mivel tök
<#lama>#lama> vagyok ehhez így fogalmam sincs mit ,és hogyan állítsak be.
Ha valaki segít vendégem egy serre. na jó több serre.
Én 22-es vide monitoron játszom 1680x1050-ben, nálam az anti aliasing nincs bekapcsolva, így földháttérben is jó a gépek láthatósága, nem mossa össze a talajjal. Felbontáshoz amit belinkeltem conf.ini beállítás, annak jónak kellene lennie. Ha nem mûködik, próbáld meg azt, hogy innen letöltöd az IL2 Stab progit, abban be tudsz állítani a szabványtól eltérõ felbontást (ez is csak a conf.init írja át, ha jó, mentsd el és késõbb is bármikor bemásolhatod azokat a sorokat).
www.pumaszallas.hu
Nagyobb felbontáson nehezebben látom meg az enemyt is.. Van egy román srác a D13-ból, aki 800*600on tolja........ ugyancsak 22 esen....<#idiota>#idiota>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Akk holnap, 19:00. 1. Balaton Air Race v2.0-->módosított pálya.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Béna.
Azt szeretném kérdezni hogy az "IL-2 STURMOVIK: BATTLE OVER EUROPE" kiegészítést honnan tudnám megszerezni?
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Silent Hunter szériával játszik valaki közületek?
amint jobban leszek, megpróbálok egyenesen ülni a gép elõtt, és lehet hogy még repüni is fogok, egyelõre a szoba G centrifuga jellegû effekteket produkál....
Újévi csujogató:
A messzerünk szépen szálljon,
az Mk 108 betaláljon!
SOW jõjjön má ki,
hadd örvendjen mindenki!
Az új évben sok-sok repülést,
sok gonosz spit lelövést,
tovább részegen nem dumálok,
Boldog új évet kivánok!!!!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sadman a kötelék parancsnoka ennek a légi cirkusznak???? <#merges2>#merges2><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#wow2>#wow2>
Ismerem a srácot! Virtuálisan. Óriási haverok vagyunk, ha meglátjuk egymást a lobby-n vagy valamelyik (ált. War Clouds) szerveren, mindíg egymás nyelvén köszöntjük egymást. Régen ismertem a TS címüket és gyakran repültem vele géppárban a WC-n ha éppen Ata nem volt, és bár jól repült a srác, de eléggé forró fejû és szinte folyton bajbakerült és nem gyõztem kiszedegetni az ellent a seggébõl. De azt sosem gondoltam volna, hogy ilyen jól repül.

DE JELENLEG MINDEN GÉP ENGEDÉLYEZETT!
1.Balatoni Air Race Cup
Start: 19:00-->lobbyn
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A végén pedig hirdetnénk végeredményt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
1.Balaton Air Race Kupa
Indulás: 19:00-Lobbyn
Merre találok skinkészítésre vonatkozóan valami jó szájbarágós leírást?
Egy kép, ilyet szerettem volna, hogy "élethûbb" legyen a mesza:

Az tuti, hogy rengeteg gyakorlás, kitartás, türelem, és odafigyelés kell hozzá.
<#eljen>#eljen>
R.I.P. White Europe
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A verseny kezdete: 19:00.
Sok sikert!